Annonce
Give

DM for unge badmintonspillere blev et lokalopgør

Det blev til et internt klubopgør, da Landsmesterskaberne i Badminton for ungdomsspillere skulle afgøre finalen for U 13 piger. Emma Winther vandt over Karoline Rytter. Sammen vandt de mesterskabet i double.
Seje badmintonspillere fra Ringive Lindeballe IF og Grønbjerg Langelund IF dominerede weekendens Landsmesterskaber i badminton. Især U 13 pigerne førte sig sejrrigt frem.
Annonce

Ringive: Der var dobbelt guld og en enkelt sølvmedalje til Ringive-Lindeballe IF og bronze til Grønbjerg-Langelund IF ved weekendens Landsmesterskaberne i Badminton.

I alt havde 113 klubber under DGI sendt godt 600 ungdomsspillere af sted til dysterne om landsmesterskaberne.

Historisk set har Landsmesterskaberne altid været DGI Badmintons flagskib, men i det nye samarbejde mellem Badminton Danmark og DGI blev mesterskaberne lanceret på en ny måde. I år blev de afviklet tre forskellige steder, men det var især i Vejle, de lokale ungdomsspillere førte sig frem.

Lørdag aften spillede Emma Winter og Karoline Rytter sig frem til et rent Ringive-Lindeballe IF finaleopgør i damesingle. Det opgør endte med guld til Emma Winther og sølv til Karoline Rytter.

Søndag var der damedouble på programmet og her vandt makkerparret Emma Winther og Karoline Rytter guld til Ringive-Lindeballe IF, mens Signe Pedersen og Christina Jensen fra naboklubben Grønbjerg-Langelund IF vandt bronze.

Foruden Landsmesterskaberne for U 13 - 15 i Vejle, blev der afviklet mesterskaber i Hjørring og Ry for henholdsvis U 9 - U 11 og U 17 - U19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce