Annonce
Kultur

Dok Arends udvider bestyrelsen

Det tidligere vandrerhjem og Det gamle Sygehus, nu kaldet Dok Arends, har gang i meget for tiden og har derfor udvidet bestyrelsen. Arkivfoto: Mikael Lund
Den selvejende institution Dok Arends får yderligere tre medlemmer i bestyrelsen.

Brande: Til trods for det seneste års prøvelser med covid-19 har bestyrelsen i den selvejende institution Dok Arends arbejdet ufortrødent videre. Den daglige drift kombineret med store renoveringsprojekter og fondsansøgninger kræver imidlertid flere ressourcer.

Den daglige bestyrelse har derfor besluttet at indlemme yderligere tre medlemmer i en udvidet bestyrelse. Det drejer sig om arkitekt Peter Kristiansen og iværksætterne Tony Degn Hansen og Mads Ruglykke.

Beslutningen er truffet, efter at den daglige bestyrelse, bestående af Dina Blomstrand, Ilse Christensen, Lotte Stoltenborg og Anja Norn, efter tre års intensivt arbejde har erkendt, at daglig drift kombineret med flere store renoveringsprojekter, fondsansøgninger med mere kræver mere professionel sparring.

Annonce

Den daglige bestyrelse vil fortsat stå for drift af Det Gamle Sygehus, rengøring, udlejning af lejligheder, fondsansøgninger og planlægning af aktiviteter med ugentlige møder. Den udvidede bestyrelse vil bistå med planlægning af projekter, budgetter samt værdifuld byggeteknisk viden.

Støttes fra flere sider

Dok Arends søger løbende en del fonde og har blandt andet fået penge fra Bestsellerfonden til køb af lerovn. Lige nu ligger der en ansøgning om 1 mio. kr. til projektet Brandes Dagligstue (renovering af stueetagen) hos "Underværker".

Derudover har Stubkjær Invest givet tilsagn om støtte på 100.000 kr., og Brande City har doneret tre gadelygter fra den gamle gadebelysning i Brande samt tre udendørs borde/bænkesæt, der blandt andet bruges i forbindelse med rundvisninger af Brandes cityguider.

Anna og Aage Petersens Fond har doneret 10.000 kr. til opsætning af den udendørs belysning, og mange af byens håndværkere donerer løbende materialer samt arbejdstimer.

- Vi er glade og stolte over den store lokale opbakning, Dok Arends og Det Gamle Sygehus har i lokalbefolkningen og blandt Brandes håndværkere, forretninger og virksomheder, lyder det fra bestyrelsen bag Dok Arends, som ser frem til at fortsætte arbejdet hen over sommeren.

Der er planlagt mange spændende aktiviteter til efteråret. Et udførligt program vil blive offentliggjort senere på sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sebastian Terteryan vandt guld i Litauen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce