Annonce
Ikast-Brande

Domea vil sætte skub i udlejning i Rosenhaven

Kaare Graversen, formand for den lokale Domea-afdeling, sidder her med tegninger over Rosenhaven-byggeriet. Han ser gerne, at der kommer mere gang i udlejningen. Foto: Peter Hald
Syv ud af 21 boliger i Rosenhaven i Nørre Snede er lejet ud i øjeblikket. Domea holder åbent hus 5. oktober for at øge interessen.
Annonce

Nr. Snede: Mandag 5. oktober holder boligselskabet Domea åbent hus i Rosenhaven - det nye tæt-lave boligbyggeri i Nørre Snede, der ligger som nabo-bebyggelse til Nama Parken.

Formanden for den lokale Domea-afdeling, Kaare Graversen, oplyser, at foreløbig syv ud af de i alt 21 boliger er lejet ud og beboet i skrivende stund, så han håber, at der snart kommer mere gang i udlejningen af de nye almennyttige boliger.

- Det kan undre lidt, at der ikke er lejet flere boliger ud, når vi har haft 35 skrevet op. Og de sidste fire, der flyttede ind, var faktisk nogen, der ikke var skrevet op. Vi vil nu gå i gang med forskellige tiltag og gøre en del ud af at forklare, hvad der egentlig ligger i den husleje, man betaler, siger Kaare Graversen.

- Vi har kontakt med alle, der er skrevet op, og i en annonce for åbent hus-arrangementet skriver vi, at alle er velkomne, tilføjer han.

Annonce

Tre boligstørrelser

Han synes ikke selv, at boligerne er for dyre. Der er 15 tre-rums huse på henholdsvis 90 og 100 kvadratmeter, og de 90 kvm. store boliger koster 7172 kroner om måneden i husleje, og dem på 100 kvm. koster 7747 kr. om måneden. Der er desuden seks fire-rums huse på 110 kvm., og de koster 8321 kr.om måneden i husleje.

- Det er ikke dyrt, når man sammenligner med tilsvarende boliger andre steder. Kvaliteten af boligerne er høj, og de er godt indrettet og er handicapvenlige. Man skal også huske, at en del af beboerne har mulighed for at opnå boligsikring. Den ålige varmeudgift er kun på 3600 kroner, og det er jo ikke meget, siger Kaare Graversen.

En af forklaringerne på, at det går langsomt med udlejningen i Rosenhaven kan ifølge Kaare Graversen være, at en del af de potentielle lejere har svært ved at få solgt deres nuværende huse. Nogle af dem, der allerede er flyttet ind i Rosenhaven, har endnu ikke fået solgt deres huse.

Åbent hus-arrangment den 5. oktober varer fra klokken 14 til 16, og det kommer på grund af de gældende corona-restriktioner til at foregå på den måde, at gæsterne bliver lukket ind i små hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Preben skal aflive 12.000 raske mink: Det kan ikke betyde andet end konkurs

Ikast-Brande

Travebanko på søndag

Annonce