Annonce
Erhverv

Donerer overskudsmad til udsatte kvinder og børn

Bilka Vejle donerer op til påske i år overskudsmad- og varer til kvinder og børn i sårbare situationer gennem Vejle Krisecenter. Arkivfoto: Lars Saugbjerg
- Donationen føles som en omsorg for nogle mennesker, der har været ude for noget, som bare ikke må ske. Vi er meget taknemmelige, lyder det fra Vejle Krisecenter, der igen modtager hjælp fra Bilka.

Vejle: Bilka Vejle donerer i år overskudsmad- og varer til udsatte kvinder og børn op til påske gennem Vejle Krisecenter.

Donationen skal bruges til en fælles påskefrokost for kvinderne og børnene på krisecenteret.

- Det er simpelthen så dejligt med den her donation, for det betyder, at kvinderne kan samles i påsken til noget hyggeligt samvær med hinanden og deres børn i en ellers svær tid, siger Susanne Ramstedt, leder af Vejle Krisecenter, i en pressemeddelelse.

Krisecenteret er et tilbud til kvinder, der er udsat for vold i nære relationer.

- Donationen er en økonomisk støtte, men for kvinderne føles det lige så meget som en omsorg. At der er nogen, der tænker på dem og deres situation. Det er en form for anerkendelse af, at de har været ude for noget, der bare ikke må ske. Så de er utroligt taknemmelige, siger Susanne Ramstedt.

Annonce

Glade for at gøre gavn

Bilkas varehuschef i Vejle, Tonny Drachmann, er glad for at kunne give krisecenteret en hjælpende hånd - igen. Op til jul donerede forretningen også overskudsmad.

- Op til jul så vi, hvilken kæmpe forskel donationerne gjorde, og derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe igen. Påsken er jo også er en højtid, der for de fleste betyder god mad og hygge i familiens skød. Derfor er vi glade for at kunne sprede lidt glæde og hygge til de her kvinder og deres børn, der ikke har samme trygge rammer som de fleste, siger Tonny Drachmann i pressemeddelelsen.

15 af Bilkas varehuse donerer overskudsvarer til værdigt trængende gennem foreninger og organisationer i forbindelse med påsken i år. Det er første gang, at Bilka donerer overskudsmad op til påske på kædeplan.

Der er tale om varer, der har udløbsdato i lukkedagene omkring påske, og varer, forretningen vurderer, den ikke kan nå at få solgt.

Salling Fondene

Bilka er danskejet og en del af Salling Group, som siden 2017 har været ejet af Salling Fondene. Det betyder, at alt overskud i Bilka enten investeres tilbage i forretningen eller tilbage til samfundet i form af donationer via Salling Fondene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

NPV afviser kritikken af Gammelhavn: 'Det bliver en moderne og bæredygtig by for alle aldre'

Egtved

Gourmetrestaurant glæder sig over genåbning: Men en vandskade forsinker det hele to uger

Annonce