Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om nyt badeværelse?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Badeværelset er suverænt det dyreste rum at renovere. Derfor tøver mange også med at gå i gang, for det kan blive dyrt, hvis man begår fejl undervejs. Læs med her og find ud af, hvordan du kommer i gang med renoveringen af dit badeværelse.


Annonce

Læg en plan for dit badeværelse

Et badeværelse udsættes for fugt og vand på daglig basis. Derfor stilles der særlige krav til de materialer, man bruger, men også til hvordan byggeriet eller renoveringen udføres. Det betyder også, at hvis dit badeværelse ikke er konstrueret ordentligt kan der opstå uoprettelige skader, når det tages i brug. Derfor er det vigtigt, at dit nye badeværelse planlægges grundigt, før du går i gang med at bygge. Der er flere overvejelser, du bør gøre dig, inden byggeriet starter. For eksempel er der forskel på, om du blot skal renovere det eksisterende badeværelse eller bygge et helt nyt, hvor der ikke før har været bad og toilet. Snak med din familie eller de andre brugere af badeværelset. Hvad vil I gerne have der, og hvordan er jeres vaner? Vil I hellere have badekar end brus? Har I brug for to håndvaske? Kig også på budgettet. Hvad er overhovedet realistisk at gennemføre med de penge, du har? Er der steder, du kan gå på kompromis, hvis økonomien ikke rækker, eller hvis der er elementer, der ikke kan lade sig gøre alligevel? God planlægning kan spare dig for dyre ændringer senere.


Find inspiration til dit badmiljø

Det kan være en rigtig god ide at finde inspiration til dit nye badeværelse. Søg på nettet eller besøg showrooms, hvor du har mulighed for at se forskellige stilarter og materialer an. Flere steder kan du direkte købe dig til hele stilen. For eksempel kan du købe et billigt badmiljø hos Kitchn.dk. Du skal naturligvis gå efter den stil og det badmiljø, som passer til netop dig og din familie, men der er mere, som du også bør overveje. Tænk fremad. Hvis du køber dig ind i en særlig stil, der er trendy lige nu, kan du så være sikker på, at den også er det om 10 år? Vil du selv kunne leve med stilen i mange år fremadrettet? Kig også på materialerne. De der smarte og helt unikke italienske fliser, kan de bestilles hjem igen, hvis uheldet er ude? Når du har styr på disse indledende elementer, kan du gå i gang med at bygge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.