Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om nyt liv i din have?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som haveejer, så ved mand hvor meget arbejde det kræver at holde en have pæn og ryddelig, samt indbydende og spændende. Med tiden kan man også blive træt af at se på den samme gamle have, og man drømmer måske om drastiske ændringer, men har ikke tiden og/eller erfaringen til det. I denne artikel vil vi kigge nærmere på, hvad du kan gøre for at bringe nyt liv til din have, og give dig mulighed for at nyde den.

Læg en plan

Annonce

Inden du begynder at gå i gang med selv haven, så bør du lægge en plan først. Det kan være at planen kræver en professionel med professionelt udstyr, såsom en gravemaskine eller en minilæsser. Det kan også være at din plan ikke er så vild, og at du dermed selv kan klare opgaven med dit eget udstyr. Når du har lagt en plan for hvordan arbejdet skal udføres, kan du i gang med at udtænke selve havens udseende.

Lav en tegning

Når du har lagt en plan, så er det på tide at gå i gang med selve designet. Du bør derfor sætte dig ned og lave en tegning over, hvordan du gerne vil have at din have skal se ud. Her kan du indtegne både bede, blomster, træer og endda et bål sted, hvis det er en del af det du ønsker skal være i din have. Når du har lavet din tegning, er det tid til at gå i gang med selv arbejdet det er, at anlægge en frisk og ny have.

Find hjælp

Alt efter omfanget af din plan, skal du finde ud af med dig selv, om du kan klare opgaven alene, eller om du får brug for hjælp til den. Du kan eventuelt få hjælp fra familie, venner eller naboer, men hvis det er stort job og du vil have et professionelt resultat, så kan det være en stor fordel for dig, at hyre en professionel der kan hjælpe dig med at anlægge din nye have, eller gøre det hele for dig.

Anlægsgartnere kan også mere end at anlægge en ny have, så hvis du gerne vil have et bål sted, trapper, terrasse eller lignende, så kan en anlægsgartner også klare disse opgaver for dig. Der er derfor mange fordele ved at hyre professionel hjælp, og den eneste umiddelbare ulempe, er at det kommer til at koste dig nogle penge, men det er med garanti alle pengene værd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.