Annonce
Vejle

Dramatik på banegården: To Meny-røvere anholdt i toget

Røveren og en medgerningsmand blev anholdt i et tog på vej til Aarhus. Arkivfoto

Bare 22 minutter efter et røveri begået mod Meny i Fredericia, blev den mistænkte anholdt i et tog på banegården i Vejle.

Vejle: Kort efter klokken 13 mandag var der et stort politiopbud på banegården i Vejle.

På banegården sørgede tungt bevæbnede betjente for at genne passagerer væk fra området, og da et tog fra Fredericia med retning mod Aarhus ankom til stationen, gik flere betjente ind i toget og anholdt to mænd.

Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt, fortæller, at de to mænd er sigtet for at have begået et røveri mod supermarkedet Meny i Fredericia, som blev begået 22 minutter forud for anholdelsen.

Nogle vidner kunne nemlig umiddelbart efter røveriet fortælle, at de havde set den formodede røver løbe ind i et tog på Fredericia Banegård, som ligger lige over for den nyåbnede Meny-butik.

Derfor kunne politiet koncentrere jagten på røverne omkring netop dette tog.

- Vi gennemsøgte toget på stationen i Vejle og fandt manden. Nogle vidner i toget kunne fortælle, at han her havde byttet tøj med en anden mand, så ham fik vi også anholdt, fortæller vagtchef Jørn Lindhardt.

Annonce

Havde penge og pistol

De to mænd, som er henholdsvis 24 og 39 år, blev fundet i besiddelse af både den pistol, som blev benyttet ved røveriet i Meny, samt udbyttet fra røveriet, som blev begået klokken 12.48.

Politiets vagtchef kan ikke oplyse, hvor mange kontanter røverne havde på sig.

De er nu ført til detentionen i Vejle.

- Vi laver formentlig en aftale med en dommer i Kolding om, at de skal fremstilles i grundlovsforhør tirsdag formiddag, siger Jørn Lindhardt, som ikke kan oplyse, hvor de to anholdte mænd kommer fra.

Kun at de var på vej i toget mod Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce