Annonce
Vejle

Dropper sit ene spisested: Carlsson har slukket for gasblussene i Madkroen

Restauratør Rick Carlsson vil fremover koncentrere sig om sit spisested MadRick. Han har derfor slukket gasblussene i MadKroen. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Rick Carlsson, indehaver af MadRick og MadKroen, har besluttet sig for at lukke det ene af sine spisesteder.
Annonce

Vejle: Restauratør Rick Carlsson har besluttet sig for at lukke det ene af sine to spisesteder i Vejle, MadKroen.

Restauratøren vil i stedet satse 100 procent på sin anden restaurant, MadRick, som var det første spisested, han åbnede i Vejle Midtpunkt, og som han siden åbningen har udvidet til dobbelt så mange siddepladser.

Rick Carlsson har holdt gasblussene i MadKroen i gang ad to omgange:

Først blev der serveret kromad - klassikere som for eksempel rejecocktail, herregårdsbøf med bearnaise, ærter og stegte kartofler og rødgrød med fløde til dessert.

Og senere kom konceptet "Social Dining" til: Restauratøren serverede en fireretters menu flankeret af snacks og petitfours med velkomstdrink, vin øl og sodavand ad libitum til en fast pris, og menuen var bestemt på forhånd.

Annonce

Flot opbakning

Rick Carlsson vil som nævnt nu koncentrere sig om MadRick.

- Det går godt for MadRick, fordi jeg har holdt fast i det oprindelige koncept, som jeg så har udviklet undervejs. Derudover har jeg oplevet en kæmpe opbakning fra gæsterne, siger Rick Carlsson, der nævner, at den aktuelle corona-nedlukning af Madkroen sker helt uden dramatik.


Det går godt for MadRick, fordi jeg har holdt fast i det oprindelige koncept, som jeg har udviklet undervejs.

Rick Carlsson


Annonce

Drømmebemanding

- Jeg har fået drømmebemandingen i MadRick på plads, fem dedikerede kokke i køkkenet og et godt team i restauranten. Sammen med min kokkestab, vil jeg nu koncentrere mig om at videreudvikle konceptet for MadRick til nye gastronomiske højder, uden det dog går ud over det oprindelige koncept, siger Rick Carlsson.

Han tilføjer, at de, som har købt et gavekort til MadKroen, vil kunne bruge det i MadRick.

Ejerne af lokalerne, som husede MadKroen, har allerede planer for lokalerne. Efter planerne åbner der i løbet af foråret en pop-op-restaurant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce