Annonce
Vejle

DSB strammer op på parkering ved Vejle Station

Der skal ryddes op på de 130 parkeringspladser, DSB har ved Vejle Station. Derfor indføres der nu parkering med app på pladserne. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En ny app-løsning skal sikre, at DSB's pladser ved Vejle Station rent faktisk bliver benyttet af togrejsende med behov for parkering.
Annonce

Vejle: DSB's 130 parkeringspladser ved Vejle Station bruges ikke kun af togrejsende, som har brug for at parkere bilen tæt på stationen, og det skal der ryddes op i.

Det mener DSB, der har udvalgt Vejle Station og Roskilde Station til afprøvning af en ny app til betaling af parkering.

I Vejle gælder det DSBs parkeringspladser ved Jernbanegade og Reinholdts Plads.

- I første omgang prøver vi app-løsningen af to steder i landet, hvor Vejle er en af dem. Løsningen skal bidrage til, at pladserne rent faktisk bliver benyttet af togrejsende med behov for parkering. Det skal være forholdsvist let at komme af med sin bil, inden toget kører. For kunder med behov for at kombinere tog og bil, skal det være enkelt, siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB.

Annonce

Apcoa leverer app

Det er Apcoa Parking, der har sit danske hovedkvarter i Vejle, der har leveret app'en, som fremover skal bruges på DSB-parkeringspladserne.

Den nye fremgangsmåde betyder samtidigt, at bilister, der har benyttet sig af Rød Billet til at sikre sig en p-plads ved stationen, mister den mulighed.

Rød Billet, der hidtil har givet indehaveren mulighed for at parkere gratis ved stationen i op til et helt år, udfases ved årsskiftet, oplyser DSB.

- Ved at rydde ud i gamle løsninger og prøve nye løsninger af, vil vi gerne gøre vores faste kunder glade og sikre dem plads, når de pendler. I første omgang er det et forsøg, som vi håber at kunne brede ud til andre stationer i landet, når vi har fået erfaringer, siger Aske Wieth-Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Annonce