Annonce
Vejle

Du kan få 93 villaer for Bredballes dyreste hus

Strandvejen 20A og B i Bredballe er opført i 1900 og renoveret i 2012 og kan i dag erhverves for 28 millioner kroner. Foto: Danbolig
Boligsiden.dk har regnet på, hvor mange villaer, man kan få for den pris, der er sat på Sydjyllands dyreste bolig. Den ligger på Strandvejen i Bredballe.
Annonce

Vejle: Har du 28 millioner kroner, du ikke ved, hvad du skal bruge til, kan du erhverve Sydjyllands dyreste bolig.

Den ligger på Strandvejen 20A og B i Bredballe og rummer 360 kvadratmeter boligareal.

Du kan også tage dine 28 millioner kroner og sprede investeringen ud på 93 forskellige adresser i landsdelen. For Boligsiden.dk, som alle landets ejendomsmæglere løbende indberetter deres udbuds- og salgstal til, har haft gang i den alternative regnemaskine.

De har regnet på, hvor mange af en landsdelens billigst udbudte boliger, man kan få for det prisskilt, der er sat på landsdelens dyreste bolig. I Sydjylland er det 93 villaer, som man kan veksle strandvejsvillaen i Bredballe til.

Igennem de senere år har der været en stor stigning i kroner og øre blandt de dyre boliger, og det gør selvfølgelig, at forskellen mellem de dyreste og billigste vokser.

Birgit Daetz, kommunikationsdirektør, Boligsiden

Annonce

Et palæ eller 295 villaer

Boligsiden har lavet beregningen for alle landsdele, og landets p.t. dyrest udbudte ejendom ligger på Vedbæk Strandvej 328 i nordsjællandske Vedbæk. Palæet Rosenlund koster 75 millioner kroner, og for samme pris kan man få 295 af de billigste huse i landet, viser opgørelsen.

Ejendommen er til gengæld 901 kvadratmeter stort, har en knap 500 kvadratmeter stor kælder og ligger på en 2525 kvadratmeter stor privat grund med brugsret til en 4039 kvadratmeter stor park direkte ud til Øresund.

Annonce

77.777 kr. per kvadratmeter

På Strandvejen 20A i Bredballe får man også en 4000 kvadratmeter stor parklignende have med i købet, og den ligger helt ned til Vejle Fjord. Grunden rummer en selvstændig ubebygget parcel på 1618 kvadratmeter med to byggeretter.

Villaen er opført i 1900, men renoveret i 2012, og det gælder også en større garagebygning, hvis førstesal er indrettet som en ekstra bolig med køkken og bad.

Ejendommen har været til salg i 74 dage, og den har en kvadratmeterpris, der er 3,5 gange højere end for den tilsvarende boligtype i området.

Prisen er 77.777 per kvadratmeter boligareal, mens kvadratmeterprisen for samme boligtyper i området er 21.992 kroner, ifølge en anden boligportal på nettet, Boliga.dk.

Palæet Rosenlund, der ligger på Vedbæk Strandvej 328, koster 75 millioner kroner. Det er Danmarks dyrest udbudte villa p.t., og for samme pris kan man få 295 af de billigste huse i landet. Foto: Home
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Folkene bag Vejles festlige natteliv håber på genåbning, men tvivler på, at den kommer snart

Billund

To biler stødte sammen i tæt trafik

Vejle

Husk at sortere: Eksplosion i skraldebil skyldtes gasflasker

Annonce