Annonce
Erhverv

Du skal stadig køre udenbys for at hente GLS-pakker: Tidligere pakkeshops i Jelling afviser comeback

Peter Gosvig fra Jelling Camping vil hellere satse på campister fremfor at udlevere pakker. Arkivfoto: Anders Kynde
Det er ikke besværet værd, mener to af byens firmaer, som tidligere har stået for udlevering af GLS-pakker i Jelling.
Annonce

Jelling: Siden Jelling Camping opsagde aftalen som GLS Pakkeshop midt i 2020, har det ikke været muligt at afhente GLS-pakker i Jelling.

Og står det til flere af de tidligere GLS-pakkeshops i byen, skal borgerne ikke sætte næsen op efter den service igen.


Den tid, vi brugte på at håndtere pakkerne, harmonerede ikke med økonomien i det.

Peter Gosvig. Jelling Camping


Hos Jelling Camping overtog man opgaven i december 2019 - lige op til julehandlen - i stedet for Superbrugsen og tøjbutikken Miss It. Den service stod campingpladsen for i over et halvt år, før indehaveren Peter Gosvig valgte at prioritere kræfterne anderledes.

- Det var som sådan ikke noget problem for os at håndtere pakkerne. Det gjorde også, at mange folk fra byen kom forbi campingpladsen, hvilket vi var meget glade for. Desværre havde vi nogle uheldige oplevelser, som gik ud over vores campister, så vi valgte at sige stop. Den tid, vi brugte på at håndtere pakkerne, harmonerede ikke med økonomien i det, forklarer Peter Gosvig.

Annonce

Paradoksalt

Heller ikke brugsuddeler Henrik Werge har savnet at have en GLS-pakkeshop i Superbrugsen. Han valgte at stoppe aftalen, fordi det blev for meget for Superbrugsen at have et samarbejde med både GLS og Postnord, hvorfor man valgte at satse på sidstnævnte.

- Særligt i juletiden havde vi ikke de fysiske rammer til at håndtere opgaven for to pakkefirmaer. Desuden erfarede vi, at det var de færreste "pakke-kunder", som valgte at købe noget i butikken samtidig, fortæller Henrik Werge.

Superbrugsen havde i flere år en aftale med både Postnord og GLS, men i december 2019 valgte brugsuddeler Henrik Werge at lægge æggene i én kurv, og det blev i Postnords kurv.. Arkivfoto: Leif Baun

Grundlæggende mener brugsuddeleren, at det er paradoksalt, at de fysiske butikker hjælper med at servicere internethandlen, uden at det giver den store økonomiske gevinst. Alligevel vil han ikke slippe opgaven helt.

- Vi holder stadig fast i Postnord, da jeg synes, det er vigtigt, at byen har et godt og velfungerende sted til ind- og udlevering af pakker, siger Henrik Werge.

De nærmeste GLS-pakkeshops ligger i Jennum, Gadbjerg og Givskud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce