Annonce
Ikast-Brande

Duedagen gav 67.000 kroner i overskud

Duedagen er et af de vejrfølsomme arrangementer, så når det regner og er koldt, falder antallet af gæster mærkbart. Arkivfoto: Morten Pape
Det store kræmmermarked i Ejstrupholm kom ud med skindet på næsen.

Ejstrupholm: Det omskiftelige danske klima var i år lidt hård ved Duedagen, den store markedsdag i Ejstrupholm - men det gik ikke så slemt som frygtet.

- Udsigt til dårligt vejr i dagene op til Duedagen satte sit spor på mængden af solgte stadepladser samt antallet af besøgende. Der var cirka en fjerdedel mindre omsætning end et normalt år. Men på trods af de dårlige odds i år kan vi fremvise et overskud på 67.000 kroner, fortæller Kim Storm fra Duedag-udvalget.

Sidste år blev overskuddet omkring 125.000 kroner, men det var også et helt fantastisk år med ekstra mange gæster, siger Kim Storm.

Dueudvalget er derfor godt tilfreds med årets resultat, alt taget i betragtning.

- Resultatet af årets Duedag nås kun i kraft af den store opbakning fra borgerne i Ejstrupholm, der med deres frivillige arbejdskraft får det hele til at køre. De fire foreninger bag duedagen kan se frem til et tilskud på 20.000 kr. pr forening, idet der tages lidt af kassebeholdningen, oplyser Kim Storm.

Det er Ejstrupholm Idrætsforening, Ejstrupholm Håndværker- og Borgerforening, Ejstrupholm Gymnastik Forening samt Ejstrupholm Erhvervsforening, der står bag Duedagen.

Der er Duedag igen næste år søndag den 11. oktober.

Duedagen er en tradition, der begyndte for 64 år siden, og den er en af de største markedsdage i det midtjyske. Og der er stadig due-udstillinger med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ikast-Brande

Backgammon-dyst i 30 timer

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce