Annonce
Billund

Duel: Anni og Troels viste prøver på forskellighederne

Anni Matthiesen (V) og Troels Ravn (S) tørnede onsdag sammen til en duel på politiske holdninger.
Selvom de to lokale folketingsmedlemmer fra Venstre og Socialdemokratiet er enige om mange ting, afslørede onsdagens debat hos JydskeVestkysten, at der også er markante forskelle på dem.

Billund Kommune: Selvom de to lokale folketingsmedlemmer, Troels Ravn (S) og Anni Matthiesen (V), er enige om mange ting, er der også markante forskelle på dem. Trods et stort fælles banner på Ribe Landevej er deres holdninger langt fra ens.

Onsdag mødtes de to politikere til debat hos JydskeVestkysten, og selvom de undervejs i den 75 minutter lange debat afslørede stor enighed om mange ting, blev det også tydeligt, at der var markante forskelle på dem.

Se debatten på nettet

Hele den 75 minutter lange debat mellem Troels Ravn (S) og Anni Matthiesen (V) ligger tilgængelig på JydsteVestkystens hjemmeside

.

Debatten kan ses i sin fulde længe på www.jv.dk/billund.

Stemmer for sundhedsreformen

Blandt andet omkring regionernes fremtid er de to lokale politikere og kandidater meget uenige. Anni Matthiesen har ellers tidligere været skeptisk over for sit eget partis forslag om at nedlægge regionerne, men med tiden er hun og den lille håndfuld øvrige kritikere blevet mere rolige.

- Vi har drøftet det indgående med Lars Løkke Rasmussen og fået føjet nogle ting ind, som har gjort os rolige, så som sundhedsreformen står nu, bakker vi op om den, lød det fra Anni Matthiesen.

- Det er blandt andet blevet sikret, at de de otte personer, som skal placeres i sundhedsforvaltningen i Vejle, alle vil have bopæl i Syddanmark, sagde Anni Matthiesen og tilføjede, at det desuden er blevet nedskrevet i aftalen, at der skal oprettes et patient- og pårørenderåd, så der på den måde er en direkte linje til forvaltningen.

Vigtigt med politikere

Mens Anni Matthiesen bakker op om sundhedsreformen og dermed regionernes endeligt, er tonen en anden hos Troels Ravn:

- Vi kunne sagtens have lavet en aftale omkring indholdet. Men det fik vi ikke mulighed for, fordi Lars Løkke Rasmussen vil nedlægge regionerne, sagde Troels Ravn og understregede, hvorfor det ifølge ham er vigtigt at bevare regionerne og deres folkevalgte ledelser.

- Vi bevarede skadeklinikken i Grindsted, fordi der var en folkelig opbakning, og fordi vi kunne trække folkevalgte politikere ind. Det er så vigtigt, at vi har lokalt valgte politikere at stille til ansvar, sagde Troels Ravn.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny S-formand udfordrede Mette Frederiksen

Annonce