Annonce
Egtved

Dyk ned i bronzealderen eller den lokale vin til Egtvedpigens Dag

Danmarks bedst bevarede bronzealderfund får rigeligt med besøgende, når hun 11. maj fejres med en lang række aktiviteter til Egtvedpigens Dag. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtvedpigens Dag byder igen i år på en lang række aktiviteter for både børn og voksne. Guidede rundvisninger på engelsk, tysk og hollandsk skal tiltrække udenlandske gæster.
Annonce

Egtved: Mere end 100 frivillige er i spil, når den årlige festdag, der fejrer Danmarks bedst bevarede bronzealderfund, løber ad stablen 11. maj ved Casperdam.

Festlighederne til Egtvedpigens Dag er målrettet alle aldersgrupper, foregår fra klokken 10-14 og tæller blandt andet fremstilling af Thors hammer i tin, skattejagt med metaldetektor, en lang række håndværksaktiviteter og præsentation af Egtved Vin 2019.

Derudover vil der for andet år i træk være udenlandske guider, der viser rundt på museet og pladsen på engelsk, tysk og hollandsk i et forsøg på også at tiltrække udenlandske gæster.

Det er Egtved Museet, der står for den praktiske del af Egtvedpigens Dag, og Egtved Handelsforening, der er ansvarlig for den økonomiske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Varebil blev tømt for værktøj

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Vi bør kunne lukke lidt op om 14 dage

Annonce