Annonce
Billund

E-sport må klare sig uden integrationspenge

E-Sport Grindsted ville gerne involere flere forældre til børn af anden etnisk baggrund, men selvom beskæftigelsesudvalget synes godt om det initiativ, bliver der ingen støtte fra integrationspuljen. Arkivfoto

Sidste runde af integrationspuljen er fordelt. E-Sport Grindsted fik ingen penge til infomøde for forældre.

Annonce

Billund Kommune: Den nye E-Sport forening må klare sig uden midler fra integrationspuljen. Det blev nemlig et afslag, da beskæftigelsesudvalget skulle fordele de sidste penge i år. E-Sport Grindsted havde ellers søgt om 10.000 kroner til en infomøde om at være forældre til børn, der dyrker E-Sport.

- Det er et godt integrationsinitiativ, men vi har svært ved at se, hvad de 10.000 kroner skulle gå til, siger Gitte Ottosen (S), formand for beskæftigelsesudvalget.

Annonce

De fik støtte

Kontakten, Røde Kors og Connect Billund var mere heldige.

Kontakten får godt 10.000 kroner, så man kan opretholde sine aktiviteter i 2018. Til Røde Kors Juniorklub er der 8.350 kroner til dækning af ture ud af huset og til Connect Billund 5.000 kroner til arbejdsmarkedsrettede indsatser.

Ansøgninger til integrationspuljen behandles normalt to gange om året, men da der var penge tilbage, var der i år en tredje runde.

- Foreningerne skal bare være opmærksomme på, hvornår der er ansøgningsfrister næste år, lyder opfordringen fra Gitte Ottosen.

Integrationspuljen er på 100.000 kroner om året og går til projekter, som fremmer integration og bygger bro mellem dansk kultur og normer og andre kulturer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce