Annoncørbetalt indhold

Efterårsforkælelse – fem gode idéer

Efteråret er på vej, hvilket betyder mere indevejr, og ikke mindst, selvforkælelse. Idet gråvejrstimerne og regnvejret snart melder sin ankomst, er det oplagt at bruge en weekenddag eller en hverdagsaften på lidt forkælelse.

Dette indhold er sponsoreret

En time eller flere brugt på efterårsafslapning kan ligeledes give dig et friskt pust af ny energi og sørge for, at du har kræfter nok til arbejdsdagen herefter. Savner du gode idéer til efterårsforkælelsen, kan du læse med herunder og få dejlig inspiration.

Kakao og en god film

Efteråret er for mange lig med kakao og en række af gode film, så derfor skal denne idé selvfølgelig med på listen over efterårsforkælelse. Måske har du længe gået og tænkt på at se en interessant film på Netflix, eller måske har du lyst til at finde de gamle DVD’er frem fra skabet. Lav en stor kop kakao og nyd filmen på sofaen i stuen eller i sengen under den varme dyne.

Massage

En omgang professionel massage er i den grad noget, alle kan have brug for engang imellem – især når efterårsregnen siler ned og nakken er spændt efter en lang og hård arbejdsdag. Hasle fysioterapi tilbyder for eksempel forskellige typer af massage, så der både er tid til en kort og længere massage.

Hjemmespa

Ønsker du ikke at bruge penge på den førnævnte massage og ligeledes heller ikke på en skønhedsbehandling nede i byen, kan en hjemmespa være den perfekte løsning. Hjemmespaen kan både bestå af fodbad, en skøn ansigtsmaske, hjemmelavet mani- og pedicure samt meget andet. Har du et badekar, er det ligeledes med at udnytte dette, idet du hermed har muligheden for at putte æteriske olier i vandet og drømme dig hen til varmere himmelstrøg og afslappede tanker.

Shopping

Har du udsat shoppeturen mange gange, idet der simpelthen ikke er tid til det, er onlineshoppingen din redningsmand. Efteråret byder på diverse bløde striktrøjer og flotte jeans, så du roligt kan dykke ned i sofaen en aften og bruge tid på at finde dit næste yndlingslook. Derudover er et par flotte nye støvler et must til efterårets forskellige selskaber. Tag blandt andet et kig på Shoe The Bear, hvor du bestemt vil kunne finde et nyt par iblandt hjemmesidens brede udvalg.

Gå- eller løbetur

Efterårsforkælelse behøver dog heller ikke blot at betyde indendørsforkælelse. En frisk løbetur i det kølige vejr kan være netop det, du har brug for. Hop i løbeskoene inden du tager på arbejde for at mærke det skønne adrenalinsus i kroppen eller tag en aftenløbetur, hvis du har siddet ned på kontoret i for mange timer. En lang gåtur under paraplyen er ligeledes en skøn idé. Hermed er der rig mulighed for at nyde efterårsnaturens smukke nuancer og samtidig få en behagelig omgang motion.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.