Annonce
Ikast-Brande

Efterårshygge på skovmuseet

Børn og voksne kan være med til at skære roelygter på Vester Palsgaard Skovmuseum. Foto: Museum Midtjylland
Annonce

Hampen: Onsdag 14. oktober og torsdag 15. oktober er der efterårsferie-aktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum på, Palsgårdvej 9 ved Hampen - begge dage fra klokken 10 til 15.

Museet åbner dørene til hyggelige aktiviteter for hele familien. Man kan blandt andet bygge sit eget insektbo, hvor man finder materialer i skoven til at fylde insektboet med.

Udskæring af uhyggelig roelygter er også en mulighed. At skære roelygter er en gammel dansk efterårstradition, og man brugte netop roelygterne til at skræmme folk med i den mørke tid.

Indenfor på museet kan ses den nye særudstilling ”Strik en Prik”, hvor man kan blive inspireret til selv at strikke. Museets frivillige er klar med et lille strikke-kit, så børnene selv kan prøve kræfter med håndværket. Familien kan også samles om museets skattejagt. Skovriderens hund Trofast er nemlig blevet væk, og han har brug for hjælp til at finde den.

Der er gratis entré, og aktiviteterne for børn er ligeledes gratis. Museet tager selvfølgelig hensyn til den nuværende situation omkring covid-19. Derfor vil efterårsarrangementerne foregå med tilmelding. Der er to tidsintervaller hver dag med et begrænset antal pladser. Tilmelding skal ske via museets hjemmeside: museummidtjylland.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Preben skal aflive 12.000 raske mink: Det kan ikke betyde andet end konkurs

Annonce