Annonce
Børkop

Efter årelangt tilløb: Nyt idrætscenter vil samle området

Lørdag 30. oktober indvies det nye idrætscenter, hvor der blandt andet er en ny dobbelthal, som ses på illustrationen her. Illustration: Vejle Kommune
Endelig. Lørdag 30. oktober sker det, som mange har set frem til. I Gauerslund indvies det nye, store idrætscenter, og alle er velkomne til at kigge forbi.

Gauerslund: Det har været et ønske, der allerede blev skrevet om i midten af 1970'erne.

Og undervejs har den beskedne halkapacitet i Børkopområdet givet frustrationer og gjort det svært at samarbejde foreningerne imellem. Men lørdag 30.oktober er det officielt slut.

Der skal det nye, store idrætscenter indvies, og alle er velkomne til at være med til at fejre de nye tider, hvor Gauerslund går fra en hal til tre samt fitnesscenter, springcenter, paddeltennisbane med videre.

Annonce

- Det bliver et kæmpe løft for alle og for hele området. Nu kan de mange foreninger rummes, for de har skulle kæmpe med at finde tider nok til. Men derudover så bliver der mulighed for, at der kan opstå mere spontane ting. Jeg ved for eksempel, at der er en flok unge mænd, der vil samles til noget mere uforpligtende indendørs fodbold hen over vinteren, og det kan bedre lade sig gøre nu, hvilket er en styrkelse for alle dem, der ikke er en del af foreningslivet, siger Mette Platz, der er medlem af den lokale projektgruppe, som i snart en håndfuld år har kæmpet for, og arbejdet hen mod, det nye idrætsanlæg.

Fået meget for pengene

Indvielsen vil finde sted gennem store dele af lørdag 30. oktober, og der vil være mulighed for at prøve forskellige ting af. Eksempelvis paddeltennis og beachvolley, som er helt nye tiltag, der fremadrettet kan finde sted i Gauerslund.

Mette Platz har kæmpet for at få en beachvollyebane i Gauerslund, og nu er den klar til åbningen. Foto: Jørgen Flindt

De er ting, som der ikke var lagt op til helt fra start, men det viste sig, at man kunne komme længere end håbet på.

- Vi har formået at få rigtig meget for pengene. Også mere end vi turde håbe på. Men vi er nået så langt, fordi der har været en god entreprenør ind over projektet og så har der været nogle lokale ildsjæle, der har knoklet for det og samlet penge sammen, siger Mette Platz.

Desuden vil hun rose kommunen, som har været gode at samarbejde med og gode til at tænke ud af boksen.

- Tag nu paddeltennisbanen. Den havde vi ikke regnet med, der ville have været råd til, men så opstår idéen fra kommunal side om, at et påkrævet regnvandsbassin da også kan bruges som en bane til paddeltennis. Det er den slags tanker, som alle kommer til at nyde godt af, siger Mette Platz.

En ting der dog ikke helt er på plads endnu er cafédelen. Den del vil ikke står endelig klar ved indvielsen. Det samme gælder fitnesscentret, som åbner til vinter. Men ellers vil det nye idrætscenter med tre haller står klar.

Alle er velkomne ved indvielsen

Ved indvielsen kan man komme forbi og se, hvordan det ser ud. Der er også mulighed for at prøve forskellige sportsgrene af lige fra fodbold til billiard. Der er mulighed for at købe vådt og tørt og deltage i forskellige konkurrencer.

Indvielsen finder sted lørdag 30. oktober i tidsrummet klokken 9 til 16. Selve den røde snor klippes klokken 10.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ødelagt pullert gav fri adgang for ulovlig trafik, og Gunhild følte, at hendes seng stod på en motorvej: Derfor tog det månedsvis at få det fikset

Danmark

Ny smitterekord: Onsdagens coronatal er det højeste på et døgn under hele epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Stephanie frygter, at hendes morfar sidder fast eller glider i pløret: Nu er der kommet nyt grus på den udskældte plads ved testcentret

Vejle For abonnenter

Nyvalgt byrådsmedlem flyttede til Vejle på grund af en mand: Ægteskabet holdt ikke, men det gjorde kærligheden til Danmark

Billund

20-årige Chris bygger rækkehuse sammen med sin far: De er i gang med at bygge 34 nye i Billund

Hedensted

Ny pakkeløsning hos Min Købmand i Daugård: Tager imod Postnord-pakker fra både Hedensted og Løsning

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Vejle For abonnenter

Se dronevideoen: Vejle midtby fik i al ubemærkethed en ny bro hejst på plads - derfor vil langt over 1000 biler dagligt køre over åen

Vaccine tilpasset Omikron kan være klar til marts

Vejle

Tirsdagens uhyggeligt høje smittetal er overgået: Smitten stiger med raketfart i flere vejlensiske sogne - og ét stort sogn står for hver 10. smittede

Vejle Boldklub For abonnenter

Status efter VB's skuffende efterår: De middelmådige og dårlige præstationer var i klart overtal

Alarm 112

Sydøstjyllands Politi udpeger nattelivszoner i Vejle: Her må dømte ikke opholde sig i nattetimerne

Annonce