Annonce
Kultur

Efter 10 års stilhed: Dansk jazzsangerinde vender tilbage

Jazzsangerinden Katrine Madsen gør comeback efter 10 års stilhed. Hendes turné bringer hendes kvartet forbi Bygningen i Vejle onsdag den 10. april.

Vejle: Onsdag 10. april klokken 19.30 optræder Katrine Madsen Kvartet i et Jive-arrangement i Bygningen i Vejle.

Det er en veteran, som dermed vender tilbage til scenen. Katrine Madsen havde en lang gylden periode på 15 år, hvor hun var i front i dansk jazz. I de seneste 10 år har der været lidt stille omkring Katrine Madsen, men nu er hun aktuel med en ny live-udgivelse fra det legendariske, københavnske spillested Montmartre og med en ny turné.

Ifølge en pressemeddelelse fra Jive - Jazz i Vejle - er Katrine Madsen en fremragende vokalist med en perlerække af udgivelser i eget navn. I perioden lagde hun hele Skandinavien, store dele af Europa, Australien og Asien - især Japan - for sine fødder. Alle var lande, hvor hendes orkestre kunne turnere år efter år.

I de stille år har Katrine Madsen fokuseret på sit virke som underviser i rytmisk sang ved Det Jydske Musikkonservatorium. Hun komponerer også og har tidligere modtaget Statens Kunstfonds komponist-legat.

Katrine Madsen Kvartet består af Katrine Madsen, sang, Henrik Gunde, piano, Jesper Bodilsen, bas og Jonas Johansen på trommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Genlæs livebloggen: MeMu beholdt stjernen

Give

Fantasien fik frit løb på "skriverlejr"

Danmark For abonnenter

Tusindvis af borgere betaler allerede mere end gennemsnittet: Nu risikerer de højere skat efter udligningslussing

112

Se de friske billeder: Det er mandag, og nu kan vi se, hvor hårdt det gik for sig

Annonce