Annonce
Give

Efter 18 måneder med coronaudfordringer: Nu skal medlemmerne tilbage til idrætslivet

- Nok har vi stadig medlemmernes navne stående i vores kartoteker, men vi er da godt nok meget spændte på, om de vender tilbage igen, når vi har opstart med Idræt I Dagtimerne 7. september, fortæller Mogens Sørensen, der er formand for Idræt i Dagtimerne i Give. Foto: Jim Hoff
Den coronabetingede nedlukning af foreningslivet har trukket både tænder og medlemmer hos egnens mange lokale foreninger, men nu er samfundet i gang med at åben mærkbart op. Derfor har Idræt i Dagtimerne og Aktive Ældre i Give fundet fælles fodslag for at få medlemmerne tilbage.

Give: Idrætsforeninger i hele landet er ramt af usikkerhed og frygt for permanent medlemsafgang, efter coronapandemien mere eller mindre har lukket foreningslivet ned hen over 18 måneder.

Den problematik gør man nu noget aktivt ved i Give, hvor de to foreninger Aktive Ældre og Idræt i Dagtimerne har fundet sammen i et konkret samarbejde, der skal være med til at få medlemmerne tilbage i foreningslivet, nu hvor landet er åbnet op igen.

Platformen, der skal bruges som løftestang, og som skal være med til at kickstarte foreningslivet og få genaktiveret medlemmerne, er et fælles åbent-hus arrangement, der løber af stablen tirsdag 24. august med Ikærhallen og tilhørende lokaler som omdrejningspunkt.

Annonce

Det oplyser Mogens Sørensen, der er formand for Idræt i Dagtimerne i Give, og som ligesom sine kolleger hos Aktive Ældre ser rigtig meget frem til igen at se foreningens medlemmer i gang med de forskellige aktiviteter .

- Nok har vi stadig medlemmernes navne stående i vores kartoteker, men vi er da godt nok meget spændte på, om de vender tilbage igen, når vi har opstart med Idræt I Dagtimerne 7. september. Samme problematik står man jo også overfor hos Aktive Ældre, så derfor har vi besluttet, at vi laver et stort fælles arrangement 24. august, hvor alle i alderen 16 til 100 år, også de der ikke er medlemmer i de to foreninger, er velkomne til at kigge forbi, fortæller Mogens Sørensen.

Vil gerne have flere mænd

Til arrangementet vil der være mulighed for at prøve en række forskellige idrætsdiscipliner af såsom badminton, billard, dart, pool, soft-tennis, tæppecurling og det nye populære spil pickle ball, der er en blanding af bordtennis og padeltennis.

- Dart er også et helt nyt tiltag, hvor vi nu tilbyder to permanente dartbaner, som ligger tæt på hjørnet med pool og billard, så vi her får et rigtigt hyggehjørne både for mænd og kvinder. Måske det går hen og bliver et rigtigt mandehjørne? Det ved vi ikke, men vi vil i hvert fald rigtig gerne have flere mænd med til vores aktiviteter for at få lidt bedre balance i regnskabet.

- Vi skal have de gode fælles oplevelser, og de brede smil tilbage i foreningslivet - og frem for alt skal vi have alle vores gode medlemmer i gang igen, lyder det fra Mogens Sørensen.

Åbent hus-arrangementet begynder klokken 9.30 og slutter klokken 12.00.

Annonce
Vejle For abonnenter

International kæmpe skal hjælpe NPV med at finde storinvestorer til byggeprojekt i Vejle

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her kan du få alt det gode til din krop på én gang: Ny virksomhed giver dig klarhed og skønne sager - lige i hovedet

Erhverv For abonnenter

Så meget skar Vejle-slagter af prisen: Liebhaver-sommerhus i Skagen kostede oprindelig 50 millioner kroner

Sport

Hedensted fyrer cheftrænerteamet med øjeblikkelig virkning: Klublegende tager over, mens tidligere succestræner skal assistere ham

Erhverv For abonnenter

Byens gamle restaurant Peking Grill er blevet til My Look: Louise har øjnene rettet på nyt forretningskoncept

Vejle Boldklub

Godt nyt for VB: Kolinger spillede med reserveholdet og ligner en mand, som er klar til kamp

Vejle For abonnenter

Jeg må stå på risten og nyde duften: Vejles nye stjerne-restaurant er så fin, at den ikke skilter med sig selv

Alarm 112

Mange uheld i kommunen: Bilist pløjede ind i vejarbejde og tuktuk lavede saltomortale

Vejle

Omstridt centerleder 'fyret' fra Bifrost efter Sofies død: 'Det var svært at se, hvordan vi kunne genoprette tilliden'

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Vejle For abonnenter

Laura sex-slammer om sexisme: 'De tog mit navn og tilpassede det mit kønsorgan'

Vejle For abonnenter

Royal fest, DF svigtede ældre, afdødes journaler holdes hemmelige og VB på nedrykningskurs: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Vejle

Vil du bygge i Vejles nye bydel skal du have meget mere end kolde kontanter op af lommen

Annonce