Annonce
Alarm 112

Efter 20-årigs fald fra altan: Alt tyder på at rækværket gav efter

Foreløbige undersøgelser tyder på, at den øverste del af rækværket gav efter da en 20-årig natten til søndag faldt seks meter fra en altan. Foto: Heidi Bjerre-Christensen

Esbjerg: Natten til søndag faldt en 20-årig mand fra en altan på 2. sal i en lejlighed i Esbjerg.

Politiets foreløbige undersøgelser tyder på, at det murede rækværk på altanen gav efter.

- Vi har konstateret, at den øverste del af rækværket er faldet ned, siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce

Præcis hvad der er skyld i ulykken, skal de nærmere tekniske undersøgelser vise.

- De tekniske undersøgelser må vente til mandag, for det skal være hverdag før de kan gå i gang, siger han.

Først derefter kan politiet komme med en endelig konklusion.

- Men intet tyder på, at der er sket noget kriminelt, siger Ivan Gohr Jensen.

En 'ulykkelig sag'

JydskeVestkysten har haft kontakt med Mads Dam Jensen, der sammen med søsteren Mia ejer bygningen gennem ejendomsselskabet Bangs Gård.

Han fortæller, at altanens murværk er gennemgået sidste år i forbindelse med, at der blev sat dueværn op på kanten, ligesom der er udskiftet fuger i murværket for "ikke så længe siden".

- Efter altan-ulykken i Kolding skærpede vi fokus på vores altaner generelt, og vi har nogle ejendomme med altaner i samme konstruktion som den i Kolding, og som vi nu søger udskiftet. Men denne altan i Skolegade er ikke af den konstruktion, og jeg har simpelthen ikke noget bud på, hvad der kan være sket, siger Mads Dam Jensen, der kalder sagen "ulykkelig".

Den 20-årige faldt fra anden sal. Politiets vagtchef vurderer, at den unge mand, som var til en fest i lejligheden, er faldet seks meter ned. Foto: Heidi Bjerre-Christensen

Den 20-årige var til fest i lejligheden i Skolegade, da han faldt ned og blev kvæstet. Det var de andre til festen, der anmeldte uheldet.

Efter faldet blev den 20-årige bragt til Odense Universitetshospital. Der er endnu ikke nyt om hans tilstand. Til avisen fortæller Ivan Gohr Jensen, at den seneste melding lød på, at tilstanden var 'kritisk, men stabil."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Give

Se billederne: DM i cykling blev skudt i gang med sved, tilråb og kolde fadøl

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Vejle

Til hot fodboldaften i Byparken - med øl, jubel, skuffelse og frossen oksekødssuppe

Annonce