Annonce
Erhverv

Efter 25 år har Peter åbnet sit eget tagdækningsfirma

Peter Brødsgaard er blevet selvstændig tagdækker. Midt januar etablerede han Tørring Tagdækning ApS og kan efter de første tre måneder konstatere, at firmaet er kommet godt fra start. Foto: Michael Svenningsen

Tørring Tagdækning ApS er navnet på det nyetableret tagdækningsfirma med base fra Tørring, JP Nielsensvej.

Tørring: Peter Brødsgaard, 57, er manden bag et nyetablerede tagdækningsfirma i Tørring, Tørring Tagdækning ApS.

Siden midt januar har han været selvstændig tagdækker med firma-adresse fra JP Nielsensvej 7 i sin hjemby Tørring.

Efter de første tre måneder med foden under eget bord kan den nye firmaejer konkludere, at han er kommet godt fra start.

- Det går ret godt, må jeg sige. Jeg har rigeligt at se til - også om lørdagen, fortæller Peter Brødsgaard.

Udover at lægge tagpap arbejder han også med trapezplader i stål.

Annonce

Jeg har ikke ramt Sjælland endnu, men har opgaver på Fyn, og så ser jeg bestemt også frem til at arbejde lokalt med håndværkere.

Peter Brødsgaard
Tørring Tagdækning har nu så travlt, at også lørdagen bliver taget i brug for at kunne følge med. Firmaet udfører alt i tagpap samt stål-trapezplader. Foto: Michael Svenningsen

Som underentreprenør

Peter Brødsgaard har arbejdet som tagdækker de seneste 25 år, senest som ansat hos virksomheden Hetag Tagmaterialer i Hedensted, der har støttet ham i at åbne eget firma.

- Jeg blev tilbudt at køre som underentreprenør for dem, og det har været en god måde at komme i gang på. Derforuden er jeg begyndt også at få andre opgaver ind, så jeg klager bestemt ikke, siger Peter Brødsgaard.

Han fortæller, at kunderne er spredt godt ud over det ganske land. Sådan er det at være tagdækker, lyder forklaringen fra Peter Brødsgaard.

- Jeg har ikke ramt Sjælland endnu, men har opgaver på Fyn, og så ser jeg bestemt også frem til at arbejde lokalt med håndværkere, siger han.

Peter Brødsgaard har arbejdet som tagdækker i 25 år. Senest har han været ansat hos virksomheden Hetag Tagmaterialer i Hedensted, der tilbød ham at køre som underentreprenør for dem, da han etablerede sit firma. Foto: Michael Svenningsen

Sammen med kammerat

Men de tunge og op til 12 meter lange ståltrapez-plader kan Peter Brødsgaard ikke selv håndtere.

Og det behøver han heller ikke, for her får han hjælp fra en kammerat og god kollega gennem de seneste 25 år.

Peter Brødsgaard forklarer:

- Min gode, tidligere kollega Lasse Jensen Lind fra Herning og jeg har været arbejdsmakkere gennem alle årene. Vi har skiftet arbejdspladser på samme tid og har nu også begge valgt at blive selvstændige.

- Så vi er vant til at arbejde sammen både for private og erhverv, og det fortsætter vi med, nu blot som to enkeltmandsfirmaer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce