Annonce
Erhverv

Efter 43 år: Sydbank forlader gågaden og rykker til Kanalbyen

Her på Vendersgade - længst nede med vandet - kommer Sydbanks Fredericia-afdeling til at ligge fra febuar.
24. februar flytter Sydbank sin lokalafdeling fra Gothersgade til Port House i Kanalbyen. Den nye adresse beliggenhed passer bedre til moderne bankdrift, forklarer filialdirektør.
Annonce

Fredericia: Om godt to måneder er det slut med at besøge Sydbank i gågaden.

Efter 43 år i Gothersgade 31-33 får banken et nyt hjemsted. Det bliver i Port House i Kanalbyen, og flytningen til Vendersgade 74 er meddelt til lokale kunder i et brev. Første åbningsdag i de nye lokaler er mandag 24. februar.

- Vi har i et stykke tid gerne villet flytte i nye lokaler. Vi vil gerne rykke ned i det område, hvor der sker rigtigt meget, siger han.

Han forklarer, at det ikke længere er så vigtigt for banken at ligge i gågaden. I gamle dage brugte kunder for eksempel banken til at hæve penge, hvorefter de gik ud og brugte kontanterne i butikkerne i nærheden.

- Men i dag er det ikke lige så vigtigt for en bank at ligge i en gågade. Vi er en rådgivningsbank, og det vigtig for vores kunder er, at der er gode parkeringsforhold, og de kan komme ind til banken, uden at det er for bøvlet, siger Lars Jensen, som er filialdirektør i banken.

Det er egentlig ikke så vemodigt at sige farvel til Gothersgade. Vi glæder os nok mere til, at vi kan byde velkommen i de nye flotte omgivelser.

Lars Jensen, filialdirektør, om Sydbanks flytning efter 43 år

Annonce

Optimal beliggenhed

Sydbank lejer sig ind i de nye lokaler hos ADP, og banken kommer til at råde over cirka 400 kvadratmeter i stueetagen. Her kan både medarbejdere og kunder glæde sig over et direkte kig ud til Lillebælt, og adressen opfylder også praktiske behov.

- Beliggenheden er helt optimal for os. Der kommer et p-hus over for, og der ligger p-pladser lige uden for huset, siger Lars Jensen.

I 2017 fejrede Sydbank 40 års jubilæum i de nuværende lokaler i Gothersgade. Men bygningen med 639 kvadratmeter i tre plan er sat til salg for 6,8 millioner kroner hos ejendomsmægler Billund, og Lars Jensen forventer en god interesse.

- Ejendommen har en supergod beliggenhed tæt ved butikkerne i gågaden og kan bruges til mange forskellige formål. Og der er indgang både fra Gothersgade og Prinsessegade, siger filialdirektøren.

Sydbank har som nævnt haft første åbningsdag i Vendersgade 24. februar, og 27. februar holdes der åbent hus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Betina og Malene: Helt ok, at politiet holder ekstra øje med Albuen

Annonce