Annonce
Børkop

Efter afstemning: Flertal vil gerne besøge Trolden i Børkop

Trolden Thomas stod i Horsens. Håbet er, at Børkop også få en trold, og står det til vores læsere, er det en ting, der gerne vil køre efter. Foto: Ludvig Dittmann
Annonce

Børkop: Hvis det står til flertallet af Vejle Amts Folkeblads læsere, vil de gerne tage på eventyr i eller omkring Børkop for at finde en flere meter høj trætrold.

Det viser en lille afstemning, vi satte i søen på vafo.dk.

31 valgte at deltage i afstemning, og her svarede de på spørgsmålet om, de vil lede efter trolden, hvis den en dag blev placeret et sted i eller omkring Børkop.

78 procent svarede, ja det vil de da gerne, 16 procent svarede, at de er ligeglade, mens 6 procent mente, at det lyder nu engang for fjollet.

Det er en lokal arbejdsgruppe, der ønsker at samle penge ind til en af kunstneren, Thomas Dambos, store trolde, der laves af genbrugstræ. Der står trolde rundt i verden og Danmark, og Børkop er et af de steder, han gerne vil bygge og opstille endnu en trold.

Der kan høres mere om tankerne og planerne bag trolden, når der torsdag aften klokken 19 er borgermøde i Børkop. Da der kun kan deltage 50, har arrangøren, Børkop Lokalråd, valgt at livestreame fra mødet.

Der sker fra hjemmesiden børkop.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce