Annonce
Børkop

Efter alvorlig ulykke: 18-årig cykelrytter er afgået ved døden

En 18-årig cykelrytter er lørdag afgået ved døden, efter han fredag var involveret i en uheld på Ballevej nord for Odder i forbindelse med cykelløbet Tour de himmelfart. Foto: Søren E. Alwan
18-årige Andreas Byskov Sarbo, der fredag morgen var involveret i en alvorlig ulykke i forbindelse med et cykelløb, er afgået ved døden.

ODDER: Den 18-årige cykelrytter, der fredag morgen blev alvorligt kvæstet, da han deltog i et cykelløb ved Odder, er afgået ved døden.

Det bekræfter Danmarks Cykle Union (DCU) på sin hjemmeside.

"Det er med dyb sorg, vi har modtaget beskeden om, at Andreas Byskov Sarbo i dag er afgået ved døden", står der blandt andet.

Det var under en enkeltstart ved det årlige cykelløb Tour De Himmelfart, at en 27-årig kvinde af ukendte årsager kom forbi en af afspærringerne og derefter frontalt kørte ind i den unge mand.

Det er endnu uvist, om den 27-årige kvinde bliver sigtet for ulykken.

- Vi er stadig i gang med at undersøge sagen og afventer vores bilinspektørs analyser derude. Når vi har mere viden om det, kan vi gå mere ind i sagen, siger Morten Hansen, vagthavende ved Østjyllands Politi, til B.T.

DCU bringer den unge mands navn med tilladelse fra familien.

Andreas Byskov Sarbo boede i Gentofte og cyklede for talentholdet Team Børkop Cykler - Carl RAS, Roskilde Junior.

Holdet skriver blandt andet på sin hjemmeside:

"Hele holdet er dybt berørt over det ufattelige og ulykkelige tab af en holdkammerat, en ven og et fantastisk ungt menneske."

Fra Børkop Cykler lyder det i et Facebook-opslag:

"Vores tanker og inderligste medfølelse går til Andreas’ familie - ingen ord kan beskrive smerten over deres ubærlige tab."

Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce