Annonce
Vejle

Efter corona-alarm: Bliv testet for corona i dag ved banegården og på Nørremarken

Region Syddanmarks corona-testbiler er lørdag i Vejle, fordi kommunens corona-smittetal er steget yderligere. Da bilerne  dagligt dirigeres derhen, hvor behovet i regionen er mest akut, er det umuligt at sige om der også testes i Vejle søndag.  Arkivfoto: Sandra Goldek
Efter yderligere stigning i kommunens corona-smittetal tilbydes vejlensere lørdag coronatest ved regionens testbiler. Kun personer uden symptomer må møde op, og hvis køen bliver for lang, bliver man nødt til at lukke.

Vejle: Da udbredelsen af coronasmitte fredag steg fra 22,5 til 29, 4 i Vejle Kommune, er regionens testbiler i dag lørdag  på plads ved Banegårdspladsen og ved Nørremarkshallen.

Der åbnes for test ved Nørremarkshallen allerede klokken 9.30, mens bilen på Banegårdspladsen i Vejle Midtby åbner klokken 10. Der er åbent  frem til henholdsvis klokken 16.30 på Grundet Bygade 20 og frem til klokken 15 på pladsen foran Vejles turistkontor på adressen Banegårdspladsen 6.

Det kræver ingen tilmelding at blive testet, men regionen indskærper, at man ikke må møde op, hvis man har symptomer på corona - såsom tør hoste og feber.  Det er kun borgere uden symptomer, der kan blive testet.
Har man symptomer på covid-19 skal man kontakte sin egen læge eller vagtlægen, som sørger for at henvise til regionens faste teststeder. Denne regel skal følges, for at undgå at man smitter andre i køen ved testbilerne.

Annonce

Her kan du blive testet lørdag

Testbiler i Vejle lørdag 12. september:

Banegårdspladsen Vejle, Banegårdspladsen 6, 7100 Vejle. Klokken 10 til 15.

Nørremarken, Grundet Bygade 20, 7100 Vejle. Klokken 9.30 til 16.30.

Se nærmere oplysninger på Region Syds hjemmeside

Kommunens sundhedschef Diana Krogstrup sagde fredag formiddag, at en stigning i smittetallet  ikke er uventet, da en del vejlensere, som er nære pårørende til kendte smittede, endnu ikke havde modtaget deres prøvesvar. Men da smitte-incidensen, altså antallet af smittede pr. 100.000 indbyggere i kommunen over en syv dages-periode, nu er en del over bekymringsgrænsen på 20, har regionen i samråd med Vejle Kommunes sundhedsberedskab besluttet at tilbyde den mobile testning i to af Vejles tættest befolkede områder.

Kommunen oplyser i en pressemeddelelse, at man fra andre steder i regionen ved, at der ofte er meget stor interesse for at blive testet. Det betyder, at testbilerne kan blive nødt til at "lukke" for tilgang til køen  på et tidspunkt, så testpersonalet kan nå dem, der allerede står i køen.

Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Live valgdebat: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: VB vinder 3-1 efter straffesparkskonkurrence

Sport

VB videre i overtidsdrama: Sousa blev helten i 3-1 sejren over AC Horsens

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Alarm 112

Efterlysning af 17-årig: Fundet i god behold

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce