Annonce
Vejle

Efter en uge med fodbold: Oliver er glad i låget

Det var tredje år i træk, der var fodboldskole i Skibet. Privatfoto
Annonce

Skibet: "Som skoleleder kan man kun blive glad i låget over at se tilbage på sådan en fed uge." Sådan opsummerer 19-årige Oliver Lundgaard sidste uges fodboldskole i Skibet.

Hele 235 piger og drenge var med fra mandag til fredag, hvor de spillede fodbold, hyggede sig og skabte nye venskaber. Dertil kommer 48 frivillige trænere og assistenter.

En god del af hjælpetrænere deltog selv i den første fodboldskole i Skibet i 2017 - i år var de så gamle nok til at være med på ledersiden.

- Men vi er nok også den fodboldskole, der har det yngste team. Og vi har ikke smidt nogen hjem eller fået nogen klager. Det viser, at man sagtens kan holde en fodboldskole, selvom man er ung, bemærker Oliver Lundgaard.

Fodboldskolen fik i ugens løb besøg af to VB-spillere, en tidligere og en nuværende: Kim Elgaard viste boldtricks, og den 17-årige målmand Andreas Jungdal var træner for fodboldskolens "målmandscamp". Det blev dog afbrudt, da han midt på ugen måtte rejse til AC Milan i Italien.

- Vi er helt stolte over, at Andreas nåede at træne en masse små målmandstalenter, inden han drog afsted, siger Oliver Lundgaard.

Fodboldskolen uddelte hver dag en trøje til "Dagens Holdkammerat" - henholdsvis blandt pigerne og drengene. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce