Annonce
Give

Efter fire ugers indlæggelse: Jeg har kun godt at sige om hjerteafdelingen på Vejle Sygehus - større ekspertise, medmenneskelighed og hjælpsomhed skal man lede længe efter

"På trods af min sygdom har jeg kun ros og roser at give sygeplejersker, læger, rengøringspersonalet og de, som står for maden, ja og ikke at forglemme fysioterapeuterne, der med stor omsorg og forståelse var rigtig gode til at få mig i gang igen", skriver Benny Sørensen. Arkivfoto

Læserbrev: I en tid hvor regionerne og sygehusvæsnet får kritik fra mange sider, må jeg sige, at det ikke er sådan, jeg har oplevet det indefra.

Jeg har været indlagt på hjerteafdelingen på Vejle Sygehus i ca. fire uger. Gennem hele forløbet er jeg blevet mødt som et helt menneske - med stor respekt og omsorg.

På trods af min sygdom har jeg kun ros og roser at give sygeplejersker, læger, rengøringspersonalet og de, som står for maden, ja og ikke at forglemme fysioterapeuterne, der med stor omsorg og forståelse var rigtig gode til at få mig i gang igen.

Gennem en så lang indlæggelse tager man også en tur i "kælderen", men der var altid en sygeplejerske eller læge til at holde om en og komme med trøstende ord og et lille kram, uanset om det var dag eller nat.

Jeg kan ikke fremhæve nogen frem for andre, for jeg har ikke haft negative oplevelser. Jeg har kun godt at sige om hjerteafdelingen på Vejle Sygehus. Større ekspertise, medmenneskelighed og hjælpsomhed skal man lede længe efter.

Tak til hele hjerteafdelingen samt hjertesvigtklinikken for fortsat opfølgning og stor støtte og omsorg i mit sygdomsforløb.

Gennem en så lang indlæggelse tager man også en tur i "kælderen", men der var altid en sygeplejerske eller læge til at holde om en og komme med trøstende ord og et lille kram, uanset om det var dag eller nat.

Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Give For abonnenter

Jim Hoff analyserer valget set på to hjul: Er Vejle virkelig 'Kingdom of Cycling'? Eller blev cykelstierne bare valgkampens fedeste valgflæsk?

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Annonce