Annonce
Vejle

Efter knivstik på Sukkertoppen: Kvinde fængslet i surrogat

Den 76-årige mand blev fløjet til Odense Universitetshospital efter knivstikket. Tirsdag morgen var han uden for livsfare. Privatfoto
Den 41-årige kvinde, som politiet sigter for at stikke en 76-årig mand ned på Sukkertoppen, nægtede sig skyldig under grundlovsforhøret.
Annonce

Vejle: En 41-årig kvinde blev ved Retten i Kolding tirsdag varetægtsfængslet i surrogat frem til 22. december.

Kvinden er sigtet for, at hun mandag aften klokken 18.10 stak en 76-årig mand med en køkkenkniv. Han blev ramt i venstre side af overkroppen nær brystet og maven med et enkelt stik.

Det skete på det psykiatriske botilbud Sukkertoppen i det sydlige Vejle.

Dette kom frem ved grundlovsforhørets begyndelse, hvor kvinden via sin forsvarer, Charlotte Szocska, også nægtede sig skyldig i knivstikket.

Meget mere kom der ikke frem i sagen, før den mødende anklager bad om at få dørene lukket.


To vidner mangler at blive afhørt, fordi de var så rystede.

Anklageren


Hun frygtede, at to vidner, som på tidspunktet for grundlovsforhøret endnu ikke var blevet afhørt, muligvis ville blive påvirket af det, de kunne læse i medierne om sagen.

Annonce

Grund nok

Både forsvarer og den tilstedeværende presse protesterede mod dørlukningen, men dommeren ønskede ikke at tage nogen chancer.

- På dette stadie i sagen har politiet og anklagemyndigheden en berettiget interesse i, at der ikke gives oplysninger ud i offentligheden, som kan påvirke eventuelle vidner, sagde dommeren, inden dørene blev lukket.

Efterforskningsleder Jens Lyng fra politigården i Vejle oplyste efter retsmødets afslutning, at den 41-årige kvinde bliver fængslet i surrogat frem til 22. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce