Annonce
Erhverv

Efter konkurs: Kendte ansigter driver Hotel Bredehus videre

Hotel Bredehus genåbner, så snart regeringen tillader det. Og det bliver med kendte ansigter. PR-foto
Ejerne af Hotel Bredehus, Peter og Henrik Prüsse, har stiftet et nyt driftsselskab. Ejerne har fundet en køkkenchef og en restaurant- og bookingchef.
Annonce

Bredsten: Når regeringen med statsminister Mette Frederiksen (S) i spidsen giver landets restauranter lov til at åbne igen, åbner også Hotel Bredehus.

Siden de tidligere forpagtere, Vejle-restauratørerne Søren Riis og Jan Søgaard, valgte at indgive konkursbegæring mod deres eget driftsselskab, har ejerne af bygningen, Peter og Henrik Prüsse, arbejdet på højtryk for at kunne genåbne det populære spise- og overnatningssted.

Det er nu lykkedes.

Brødrene Prüsse har stiftet et nyt driftsselskab, Bredehus Hotel & Restaurant, og samtidig har man aftaler med de første to medarbejdere i det nye selskab.

Annonce

Tidligere ansatte

Simone Heise bliver ny køkkenchef, mens Charlotte Bladt bliver ny restaurant- og bookingchef.

- Siden konkursen har vi arbejdet på højtryk med at ringe til alle dem, der skal holde fest på Hotel Bredehus. Og vores opringninger er blevet utrolig godt modtaget, stort set alle er blevet glade for, at de alligevel kan sætte sig til bords på hotellet, fortæller Peter Prüsse.

Sammen med sin bror har han valgt at købe ordrebogen af konkursboet efter det tidligere driftsselskab for at kunne redde så mange fester som muligt.

Gæsterne kommer som nævnt også til at møde kendte ansigter i såvel restauranten som i køkkenet.

- Både Simone og Charlotte er tidligere ansatte. Planerne er, at Hotel Bredehus skal køre videre med samme koncept, og så er vores nye køkkenchef selvfølgelig også klar med nogle idéer. Og så snart vi får grønt lys til at åbne, skal vi bruge nogle af de tidligere ansatte, fortæller Henrik Prüsse.

Samtidig skal Peter og Henrik Prüsse også i gang med at se nærmere på de forskellige arrangementer, der var planlagt. I kalenderen var der blandt andet et arrangement med danseforeningen Dansant, ligesom Søren Krogh og Maria Frank og Nielsen og Thau skulle have kigget forbi. Hotellet skulle efter planerne også have holdt en kvindeaften med Elisabeth Dalsgaard og Dennis Knudsen, ligesom et par tidligere drabschefer var i kalenderen.

- Nogle af de arrangementer vil vi nu forsøge at genskabe, lyder det fra brødrene Prüsse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce