Annonce
Billund

Efter konkursen: Solo-butik i Grindsted genåbner måske snart

Solo i Borgergade er lukket i kølvandet på konkursen i Solo Company. Kurator håber, at butikken kan åbne igen meget snart. Foto: Annette Bruun Jarl
Fredag morgen lukkede Solo i Borgergade. Både kurator og tidligere butikschef håber på snarlig genåbning.
Annonce

Grindsted: Fredag morgen var det slut. Solo i Borgergade lukkede, og butikschef Lise Vinther Sørensen og de to ansatte mødte med to opgaver forude. De skulle aflevere deres nøgle og sætte et skilt i døren om, at butikken er lukket. Klokken 10.45 var de ude af døren igen.

- Det var meget mærkeligt, og jeg måtte da lige fælde et par tårer på vejen hjem, fortæller Lise Vinther Sørensen, der har været ansat i 12,5 år og været med, siden butikken havde navnet Zizzi.

Midt i marts gik Solo Company med hovedkvarter i Tistrup konkurs, og selvom det ikke nødvendigvis ville betyde, at butikken i Grindsted skulle lukke, var det hårde dage for Lise Vinther Sørensen og de ansatte. Fredag morgen blev 22 butikker over hele landet, blandt dem butikken i Borgergade, lukket.

- Jeg havde tjekket mail dag og nat i 14 dage. Fredag skulle vi bare vente på kurator og aflevere vores nøgler. Heldigvis kom han til os som de første, men det må have været nogle lange timer for de andre, han skulle besøge, siger Lise Vinther Sørensen.

Det var ingen selvfølge, at butikkerne under Solo Company ville lukke trods moderselskabets konkurs. De ejes nemlig af datterselskaber, som ikke var direkte berørt af moderselskabets økonomiske problemer.

Lige nu er det dog kun butikkerne i Haderslev, Skive, Skagen og Aalborg, der fortsætter.

Kommer den rette køber, er jeg klar til at springe på vognen igen.

Lise Vinther Sørensen

Annonce

Genåbner måske snart

Konkursboets kurator, advokat Søren Christensen Volder fra advokatselskabet Bech-Bruun, forventer dog, at flere af dem vil åbne igen. Det samme håber Lise Vinther Sørensen, for mens de to medarbejdere allerede har fået nyt job, er fremtiden endnu uvis for hende.

- Jeg har hørt, at der er nogen, som gerne vil overtage butikken. Kommer den rette køber, er jeg klar til at springe på vognen igen, siger hun.

Annonce

Forhandlinger i gang

Det kan meget vel være, at det kommer til at ske meget snart.

Kurator Søren Christensen Volder har haft henvendelser fra flere, som er interesseret i at overtage butikken med indhold. Intet er dog afklaret endnu.

- Vi forhandler stadig, men jeg forventer en afklaring i løbet af denne uge, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Annonce