Annonce
Vejle

Efter kritik: P-selskab ændrer skiltning på del af udskældt p-plads

Der kommer nye skilte på en del af p-pladsen ved Havneparken 2. Det gælder dog kun for den del af pladsen, hvor der er to timers parkering. Foto: Mette Mørk

Parkzone vil sætte nye skilte op på en del af p-pladsen ved Havneparken 2. Selve reglerne for parkering på den udskældte plads ændres dog ikke.

Vejle: P-selskabet Parkzone vil i denne eller næste uge ændre skiltningen på en del af p-pladsen ved Havneparken 2.

Det oplyser direktør Torben Juhl til vejle Amts Folkeblad og til Jakob Lejland, hvis virksomhed PF Concept Scandinavia bor til leje i Jyllandsgade 8 og som selv har oplevet problemer på p-pladsen ved Havneparken 2, som Vejle Amts Folkeblad har omtalt.

Jakob Lejland tog Torben Juhl på ordet, da Parkzone-direktøren i Vejle Amts Folkeblad opfordrede utilfredse brugere af p-pladsen til at at kontakte ham.

- Jeg skrev blandt andet til ham, at mange af vores kunder oplever, at det er svært at forstå skiltningen på pladsen og at jeg selv har fået en p-bøde, efter at reglerne på pladsen blev ændret i foråret - uden at vi fik besked, fortæller Jakob Lejland.

Annonce

Jeg skrev blandt andet til ham, at mange af vores kunder oplever, at det er svært at forstå skiltningen på pladsen.

Jakob Lejland

Skilte ændres

Til Vejle Amts Folkeblad oplyser Torben Juhl, at Parkzone er i færd med at udforme nye skilte på den del af p-pladsen, hvor der er to timers parkering. Ændringen kommer blandt andet efter pres fra Vejle Kommunes jobcenter.

Til Jakob Lejland skriver Torben Juhl, at skiltningen vil blive ændret, så "vi med ny tekst forklarer mere detaljeret, hvordan registreringen skal foregår i betalingsautomaten".

Parkzone-direktøren skriver desuden til Jakob Lejland, at skiltningen og reglerne på den del af p-pladsen, hvor der er én times parkering, ikke bliver lavet om.

Mærkelig opdeling

Fra sin arbejdsplads kan Jakob Lejland dagligt følge med i, at den nuværende skiltning og opdeling af p-pladsen giver hovedbrud for brugerne.

- Vi kan jo se folk står og læser de skilte i rigtig lang tid, fordi de er svære at forstå. Problemet er, at pladsen er opdelt på en mærkelig måde, som er meget svær at se og forstå. Det går ud over både almindelige brugere og virksomhederne. Onsdag har vi for eksempel et møde her i virksomheden med omkring 25 gæster, der kommer i hver deres bil og der er vi nødt til at starte mødet med lige at sikre, at alle har parkeret rigtigt, så de ikke risikerer at komme ud til en bøde, og sådan burde det jo ikke være, fortæller Jakob Lejland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce