Annonce
Sport

Efter lumsk lyskenskade: Mølgaard vil tilbage mod FCK

Tobias Mølgaard, der hovedsageligt har gjort sig på højre back for VB, spillede 15 kampe i efteråret. Her er han i aktion i hjemmekampen mod Aab i november. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

På trods af en drilsk lyskenskade, der holdt højrebacken uden af lørdagens VB-nederlag til OB, håber Tobias Mølgaard at kunne være tilbage på holdet i næste weekends opgør mod FCK i Parken - hvis ikke før.

Annonce

Vejle: Mens resten af førsteholdstruppen er i gang for fuld udblæsning på træningsbanen, knokler Tobias Mølgaard i denne uge i styrkelokalet.

Selvom han har været fast inventar i startelleveren i løbet af vinteropstarten og den første Superliga-runde, var højrebacken ikke en del af sidste weekends nederlag til OB på grund af en mindre skade i lysken, der var blevet værre.

- Jeg kunne mærke noget fra lysken og op i maven, og det var lidt bekymrende. Jeg blev scannet i går, og den viste heldigvis ikke noget. Vi tror, det er en lille overbelastning, siger Tobias Mølgaard.

Han ærgrer sig over, at være ukampdygtig, netop som han var startet forårets Superliga som en del af cheftræner Adolfo Sormanis første elleve.

- Det er altid dårlig timing med sådan en skade, men værre er den altså heller ikke, og jeg lader mig ikke gå på af det, siger Tobias Mølgaard, der er optimistisk overfor snart at kunne vende tilbage til kamptruppen.

Det er lidt dag til dag lige nu. Jeg arbejder sammen klubbens fysioterapeut og prøver at balancere det, så jeg ikke presser den for meget. Og dét er svært, for man vil jo gerne spille.

Tobias Mølgaard
Annonce

Dag til dag

Siden den energiske højreback skiftede Thisted FC ud med Vejle Boldklub har han - med få undtagelser - været fast inventar i startopstillingen.

Det er ikke første gang, at en småskade er kommet i vejen for en turneringskamp, og Mølgaard fortæller, at han i løbet af opstarten måske var en anelse for god til at ignorere de første signaler i lysken.

- Det er lidt dag til dag lige nu. Jeg arbejder sammen klubbens fysioterapeut og prøver at balancere det, så jeg ikke presser den for meget. Og dét er svært, for man vil jo gerne spille, siger den unge forsvarsspiller med et smil.

Onsdag eftermiddag skulle Tobias Mølgaard for første gang i løbet af ugen teste bentøjet på grønsværen.

- Jeg håber at kunne nå at blive klar til weekenden - eller i hvert fald næste weekends kamp mod FCK, siger han.

I efteråret spillede Tobias Mølgaard 15 kampe for Vejle Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce