Annonce
Læserbrev

Efter mødet sad jeg tilbage med en undren: Var Jacob Bogh Nielsen sendt i byen for at angribe Martin Sikær?

Der tales i disse tider meget om ordentlighed i politik eller måske i højere grad om mangel på samme. Jeg får i den forbindelse lyst til at spørge Venstre, om de frygter Martin Sikær så meget, at de vælger at tilsidesætte almindelig anstændighed ved at blande sig i en intern socialdemokratisk valgkamp?

Læserbrev: I øjeblikket står Socialdemokratiet på tærsklen til at skulle vælge partiets borgmesterkandidat. Valget står imellem Alex Vejby Nielsen og Martin Sikær.

VAF afholdt torsdag 27. februar på Vejle Bibliotek et velbesøgt borgermøde, hvor alle interesserede uanset partitilhørsforhold kunne komme og deltage i en debat mellem de to kandidater.

Blandt de mange fremmødte var Jacob Bogh Nielsen, tidligere formand for Venstre i Vejle.

Efter mødet sad jeg tilbage med en undren: Var Jacob Bogh Nielsen sendt i byen for at angribe Martin Sikær?

Hvis det er tilfældet, kunne det se ud til, at Jacob Bogh med sin ageren på mødet afslørede, at Venstre øjensynligt kun frygter én af kandidaterne, nemlig Martin Sikær. Og at det er ham, de ser som den eneste stærke og seriøse udfordrer til borgmester Jens Ejner Christensen.

Forsøget med at undergrave Martin Sikærs kandidatur mislykkedes i øvrigt.

Jacob Bogh Nielsen ønskede at vide, hvordan Sikær kan samle sin egen gruppe bag sig, når han gentagne gange har været i opposition til samme gruppe.

Martin Sikær undrede sig over spørgsmålet og spurgte Jacob Bogh Nielsen, om han ikke havde eksempler. Det kunne han ikke lige komme i tanke om.

Sikær fremhævede så selv sagen om Posthusgrunden som et eksempel. Her havde Sikær på et tidspunkt tilhørt et mindretal i byrådsgruppen. Nu bakker hele gruppen op om den holdning, Sikær har fremført igennem hele det lange sagsforløb. Altså det stik modsatte af Jacob Bogh Nielsens påstand.

Jacob Bogh Nielsen søgte på sin telefon efter de påståede sager, men da de ikke findes, fandt han dem naturligvis heller ikke. Herefter forlod han mødet, inden det sluttede.

Der tales i disse tider meget om ordentlighed i politik eller måske i højere grad om mangel på samme.

Jeg får i den forbindelse lyst til at spørge Venstre, om de frygter Martin Sikær så meget, at de vælger at tilsidesætte almindelig anstændighed ved at blande sig i en intern socialdemokratisk valgkamp?

Birgitte Mikkelsen. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce