Annonce
VB

Efter nedrykningen: Travl sommer venter i Nørreskoven

VB-målmand Thomas Hagelskjær hører til blandt de spillere i klubbens trup, som har kontraktudløb ved udgangen af sæsonen. Foto: Yilmaz Polat
Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, forudser, at der skal skiftes en del ud i truppen efter søndagens farvel til Superligaen.

Vejle: Der venter en travl sommer i Nørreskoven.

Søndag rykkede VB ud af den bedste række, da det hjemme blev til et 2-0-nederlag til Hobro, og dermed vandt kronjyderne playoff-opgøret med samlet 2-1.

Dermed ligger det nu fast, at VB i næste sæson er tilbage i 1. division efter en sæson i den bedste række, og det får konsekvenser i forhold til truppen.

- Vi skal i gang med at sætte noget sammen til næste sæson, konstaterede en skuffet Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Der flere spillere, som står med aftaler med udløb til sommer, og der skal laves en afklaring med dem - om de ønsker at forsætte i klubben, og om VB ønsker det skal fortsætte.

Annonce

Svært at tage turen ned

Desuden forudser Jacob Krüger, at der også sker en del udskiftning blandt de resterende spillere, men det er endnu alt for tidligt at sige noget konkret i forhold til enkelte navne.

- Men det ligger fast, at vores trupstørrelse i 1. division bliver mindre, end den var i Superligaen, sagde han.

For et år siden rykkede VB som bekendt op i Superligaen, da klubben tog førstepladsen i den næstbedste række, og sæsonen 2017/18 skal der kigges tilbage på, når planlægningen til den kommende begynder.

- Vi skal kigge på, hvad der gav os succes i 1. division, og det skal vi forsøge at finde, sagde Jacob Krüger.

Han kalder det svært for mange spillere at tage turen ned efter en sæson i den bedste række. Der skal ikke længere spilles i Parken, på Brøndby Stadion og andre fine adresser, men i stedet foregår hovedparten af kampene nu under langt mere ydmyg forhold og under langt mindre bevågenhed.

- For mange spillere kan det mentalt være svært, og historien har vist, at en nedrykker fra Superligaen ikke bare lige rykker op igen. Vi kommer hver eneste gang til at møde hold, hvor en superliga-nedrykker er sæsonens måske største skalp, sagde Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

2000 burgere fra Brugsen til Hjemlig Musikfestival: Det er helt vildt

Annonce