Annonce
Trekantområdet

Efter opråb om ledige: I aften skal Koldingfjord-direktør i Debatten på DR2

Peder J. Madsen, direktør for Hotel Koldingfjord, har takket ja til at være med debatten om regeringens reformudspil på beskæftigelsesområdet.  Foto: Søren Gylling
Direktør for Hotel Koldingfjord har takket ja til at deltage i Debatten på DR2 om regeringens reformplaner på beskæftigelsesområdet.

Kolding: Når DR2 torsdag aften sender programmet Debatten med Clement Kjærsgaard, så bliver det med direktør for Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen, som deltager i en debat om regeringens reformplaner på beskæftigelsesområdet.

Baggrunden for Peder J. Madsens deltagelse er hans Linkedin- og Facebook-opslag "VI SKAL HAVE ALLE MED NU!", der blandt andet rummer kritik af regeringens ny-lancerede reformplan "Danmark kan mere 1".

"Det er helt rigtigt, når regeringen med sine reformudspil i dag vil sikre flere hænder til et arbejdsmarked, der skriger på arbejdskraft. Men regeringens initiativer på den korte bane tager sigte på de mange, der allerede er i stand til at passe et job - primært nyuddannede og pensionister med et langt arbejdsliv bag sig", skriver hoteldirektøren og fortsætter:

Annonce

"Det løser ikke problemet på lang sigt. Vi er nødt til at tage fat på de mange, der lige nu er ledige, og som det ikke er lykkedes for skiftende regeringer at få i job".

Hoteldirektøren peger på, at han har haft flere såkaldt arbejdsmarkedsparate i praktikforløb, men desværre har måttet afslutte forløbene efter ganske få dage.

Og det er der primært tre årsager til, lod han forstå.

Enten dukker de aldrig op, eller de kan være i så fysisk dårlig forfatning, at de ikke kan karakteriseres som arbejdsmarkedsparate. Andre igen er ifølge hoteldirektøren mødt op med opfattelsen om, at de ikke behøver at lave noget.

"Vi gør mennesker en bjørnetjeneste ved at lade dem gå og passe sig selv på offentlig forsørgelse år efter år - kun afbrudt af håbløse praktikforløb, der ikke bringer dem ét skridt nærmere en ordinær ansættelse", lød det i Peder J. Madsens opråb.

Programmet sendes i aften klokken 20 på DR2.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Vejle Boldklub

Lørdag hyldes de gamle helte på Vejle Stadion for en af de helt store præstationer i klubbens historie

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Good Food Group taber millioner: Krigen i Ukraine har afskåret Vejle-virksomheden fra to vigtige varer

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce