Annonce
Vejle

Efter otte dages eftersøgning: Rapper er blevet anholdt

Rapperen Jamaika med det borgerlige navn Sharmarke Omar Ali er blevet anholdt. På billedet ses han optræde på Roskilde Festival i 2016. Arkivfoto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Esbjerg: Efter otte dages eftersøgning har politiet anholdt 24-årige Sharmarke Omar Ali, der også er kendt som rapper under navnet Jamaika. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi onsdag aften på Twitter.

Sharmarke Omar Ali er født og opvokset i Vejle og blev efterlyst af politiet den 19. november. Han er mistænkt for at stå bag et stikkeri i Esbjerg den 6. oktober, hvor et 23-årigt offer blev lettere kvæstet.

Selv efter Sharmarke Omar Ali blev efterlyst, var han i høj grad aktiv på det sociale medie Instagram. I et af sine opslag hånede han ligefrem ordensmagten ved at poste et billede, hvor han sidder på kølerhjelmen af en politibil. Billedet har hashtagget #EfterSpurgt.

Nu er det dog lykkedes politiet at finde frem til og anholde den 24-årige mand. Det forventes, at han vil blive fremstillet i et grundlovsforhør i løbet af torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Give

Sundhedschef er tryg ved smitteudvikling i coronaramt område: - Indbyggerne har taget det alvorligt

Annonce