Annonce
Kultur

Efter samspil på håndboldbanen: Nu bliver to lokale klubber til en

Klakring IF's håndboldafdeling udtræder og bliver en del af den nye klub HSR Klakring. Fusionen skal føre til smartere brug af de ikke ubegrænsede frivillige kræfter i bestyrelser og udvalg. Arkivfoto: Mads Hansen
Den nye håndboldklub får navnet HSR Klakring. Fusionen skal frigive ”arme og ben” til udvalgsarbejde.
Annonce

Klakring/Hornsyld: Spillerne i Håndboldklubben HSR og håndboldafdelingen i Klakring IF skal fremover tørne ud for Håndboldklubben HSR Klakring.

De to lokale håndboldklubber har indkaldt til stiftende generalforsamling af den nye fusionsklub.

Efter fem års succesfuldt holdsamarbejde er det nemlig på tide også at samle bestyrelserne.

- Det er for bøvlet med to bestyrelser og to af alting. Det er nemmere at lave en klub og en bestyrelse i stedet for, siger Søren Østergaard, formand for Håndboldklubben HSR.

Med parringen kan de frivillige, der som bekendt ikke hænger på træerne nu til dags, bruge deres tid mere effektivt.

- Det, vi gerne vil, er at få nogle arme og ben fri og lave nogle flere udvalg, der kan hjælpe bestyrelserne, forklarer Søren Østergaard.

Vi har været to bestyrelser, to kasserer, haft to budgetter. Vi håber, det bliver lidt nemmere nu.

Britta Roslyng, håndboldafdelingen, Klakring IF.

Annonce

Er stærke sammen

Samspillet mellem HSR og Klakring IF begyndte, fordi begge klubber manglede pigespillere. Siden har det udviklet sig til at omfatte alle hold fra U9 og op.

- I år er vi ramt af, at vi har et helt hold U17-drenge på efterskole, men ellers stiller vi med alle hold i ungdomsrækkerne. Vi har også to seniorhold på hver side, og det er vi yderst tilfredse med, siger Søren Østergaard.

Også håndboldfolket i Klakring IF er meget glade for fællesskabet.

- Var vi ikke gået ind i det, så er jeg i tvivl om, hvorvidt vi havde haft håndbold i Klakring i dag. Frygten dengang var, at vi ikke ville have nok spillere til at lave hold. Ved at slå os sammen har vi fået hold i alle rækker, så børnene kan spille på det niveau, som de har, og i deres egen aldersgruppe, siger Britta Roslyng, håndboldudvalget i Klakring IF.

Annonce

Moderklubs velsignelse

Mens Håndboldklubben HSR blot er sig selv og kan nedlægge den eksisterende klub, skal fællerne i Klakring udtræde af Klakring IF.

- Vi har hele Klakring IF’s hovedbestyrelses opbakning til at gøre det. Alle medlemmer er blevet spurgt og har haft mulighed for at komme til møde om, hvorvidt det var noget, vi skulle gå videre med. Så det er ikke noget, der er sket hen over natten, siger Britta Roslyng, der melder om bred støtte til sammenlægningen.

Den stiftende generalforsamling foregår tirsdag 28. januar klokken 19 i Juelsminde Hallernes mødelokale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce