Annonce
Hedensted

Efter sommerens fartmålinger i Hornsyld: Ingen har klaget over trafikken siden juni

Antallet af klager til landbetjent Søren Vind, der handler om høj trafikhastighed i Hornsyld, har været ikkeeksisterende siden juni. Foto: Michael Svenningsen
Efter flertallige ATK-og lasermålinger af trafikken i gaderne i Hornsyld er klagerne på landbetjent Søren Vinds skrivebord svundet ind. At enkelte bilister stadig overskrider fartgrænsen kan dog ikke udelukkes

Hornsyld: Flere borgere har tidligere klaget deres nød over, at der blev kørt for stærkt i Hornsyld. Klagerne gik både gennem de sociale medier, men også de officielle klageorganer, som eksempelvis ved at bestille en betjent til lasermålinger af trafikken i og omkring byen eller ved at kontakte færdselsafdelingen for regionen.

Men siden midten af juni, da landbetjent i Hornsyld Søren Vind tog sig af klagerne og satte fartmålinger i værk, er bestillinger af fartmålinger hos politiet gået ned.

- Jeg kan ikke give en klar analyse af virkningen af vores fartmålinger i Hornsyld, men jeg ikke har modtaget en eneste officiel klage over hastigheden i byen siden juni, da vi for alvor satte sving i fartmålingerne, fortæller Søren Vind.

Annonce

Fartmålinger fortsætter

Det var især køretøjernes høje fart i Søndergade, Nørregade og Apotekergade i Hornsyld, som byens beboere klagede over, før fartmålingerne trådte i kraft i midten af juni. Men trods det faldne antal af klager til færdselsafdelingen og landbetjent Søren Vind vedrørende den uacceptable trafikhastighed i Hornsyld, vil arbejdet med at registrere fartsyndere i og omkring byen ikke ende endnu.

- Der vil fortsat være trafikmålinger i Hornsyld, så vi kan følge trafikkens udvikling i byen, siger Søren Vind, som iøvrigt har en god dialog kørende med færdselsafdelingen omkring fartproblematikken i Hornsyld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce