Annonce
Erhverv

Efter strid: Kroen og Brugsen har snakket tingene igennem

Jelling Kro-ejerne Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen havde søndag morgen et møde med SuperBrugsen. Arkivfoto: Anders Kynde

Jelling: Sidste uges helt store samtaleemne i Jelling og omegn handlede om Jelling Kro, SuperBrugsen og mad ud af huset.

Således var kroen ude med en kritik af SuperBrugsen for at optrappe takeaway-salget i en nedlukningstid, hvor spisesteder kæmper hårdt, fordi de ikke må invitere gæster indenfor. Artiklen i Vejle Amts Folkeblad blev læst og debatteret i stor stil. Senere valgte landsdækkende og regionale medier som Ekstra Bladet, B.T. og TV Syd også at kaste sig over historien.

Nu er der kommet ro på sagen. Senest havde Dorthe Kirstine og Bjarne Madsen fra Jelling Kro et møde med SuperBrugsen i form af brugsuddeler Henrik Werge og formand Sonja Mønster Andresen.

Mødet foregik søndag morgen, og ifølge kroværterne var der en god tone. De har dog ikke yderligere kommentarer til sagen.

- Vi afventer udspillet om genåbningen af Danmark og glæder os til at komme i gang igen, lyder det fra kroparret og oplyser, at deres takeaway-retter kan findes på Facebook og kroens hjemmeside.

Hos SuperBrugsen fortsætter delikatessesuccesen i denne uge. Tirsdag klokken 12.45 annoncerede delikatesseafdelingen det ugentlige fredagstilbud, som denne gang består af tunmousse, skinke, kartoffeltårne, salat, steaksovs samt en rødvin og en hvidvin. Klokken 14.59 blev der meldt udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce