Annonce
Sport

Efter to fornuftige forlængelser: FC Fredericias fundament er på plads

Dennis Høegh forlængede sin aftale med FC Fredericia ved middagstid lørdag. Nu har klubben 12 spillere på kontrakt til næste sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen
Med nye kontrakter til Dennis Høegh og Mathias Gertsen har FC Fredericia 12 spillere på kontrakt til den forestående sæson. Fundamentet er på plads, påpeger direktør Stig Pedersen.
Annonce

Fredericia: Kontinuiteten i FC Fredericia er sikret. Så meget står klart, efter at klubben fredag og lørdag forlængede aftalerne med Mathias Gertsen og Dennis Høegh.

- Jacob Buus er den eneste etablerede spiller, der forlader os. Fundamentet fra denne sæson er der også i næste sæson, og det er jeg glad for, siger klubbens direktør, Stig Pedersen.

FC Fredericias fundament består af stamspillere som Alexander Nybo, Christian Ege Nielsen, Dennis Høegh og Anders Holvad, som alle har spillet masser af kampe for klubben. Desuden er Nicolaj Ritter en vigtig mand, da han er en af klubbens spillere med størst rutine.

Jacob Buus har været velspillende efter coronakrisen men har fundet en ny arbejdsgiver i AC Horsens. Derudover forlader Martin Mikkelsen og Andreas Raahauge klubben. De to kan kun karakteriseres som reserver, og deres afgang er fornuftig både for dem selv og klubben.

FC Fredericia har endnu til gode at forlænge aftalerne med Mathias Johannsen og Lukas Enevoldsen. Og så er der de tre midtjyske lejesvende Victor Torp, Nikolaj Kirk og Uzo, hvis aftale med FC Fredericia udløber efter sæson.

- Vi er i dialog med de spillere, der er her. Hvad det resulterer i, må tiden vise, lyder den korte melding fra Stig Pedersen.

Annonce

Torp skal videre

Af de lejede spillere er Victor Torp klart den, der har sat det største aftryk på FC Fredericia. Ifølge avisens oplysninger fortsætter han dog ikke i klubben, fordi hans ejer FC Midtjylland vil have ham til en Superliga-klub i forsøget på at få ham til at tage det næste skridt i karrieren.

Lige nu ligger det dog kun fast, at FC Fredericia skal have to nye spillere ind i truppen.

- Vi skal have en målmand mere og have fundet en afløser for Jacob Buus. Det er det, der står lige for. Vi kigger os om i markedet, siger Stig Pedersen.

En af spillerne på kontrakt kan også forlade klubben.

- Måske skal vi også forholde os til et salg af en af vores profiler, siger direktøren.

Med lige for ligger er salg af målmand Alexander Nybo, som har et år tilbage af sin kontrakt. En spiller som Agon Mucolli må også være interessant for andre klubber efter sin gode sæson for FC Fredericia. Det samme kan siges om stopperen Erik Nissen.

FC Fredericias kontrakter

Disse spillere har udløb efter sæsonen.

Mathias Johannsen

Lukas Enevoldsen.

Victor Torp (Lejet i FC Midtjylland).

Uzo (Lejet i FC Midtjylland).

Nikolaj Kirk (Lejet i FC Midtjylland).

Martin Mikkelsen (Skifter til Aarhus Fremad på fri transfer).

Jacob Buus (Skifter til AC Horsens på fri transfer).

Andreas Raahauge (Forlader klubben efter sæsonen).

Disse spillere har kontrakt i næste sæson.

Dennis Høegh

Nicolaj Ritter

Mathias Gertsen

Andreas Oggesen

Christian Ege Nielsen

Anders Holvad

Alexander Nybo

Kristian Kirkegaard

Joachim Wagner

Agon Mucolli

Steven Enna

Erik Nissen


Måske skal vi også forholde os til et salg af en af vores profiler.

Stig Pedersen, direktør for FC Fredericia
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce