Annonce
Hedensted

Efter tragisk ulykke på Mosegade: Kirke og skole arrangerede åben kirke

I løbet af lørdag og søndag blev der lagt blomster, breve og sat levende lys ved containeren på Mosegade, hvor den 15-årige kørte galt. Foto: Elisabet D. Hyttel
Den 15-årige dreng, der omkom ved en ulykke på Mosegade, gik på Hedensted Skole og arbejdede i den lokale grillbar. Lørdag holdt Hedensted Kirke i samarbejde med skolen åben kirke for at mindes.
Annonce

Hedensted: En tragisk ulykke på Mosegade i Hedensted påvirker hele byen.

Den 15-årige dreng, der fredag aften påkørte en container på Mosegade og derefter omkom, gik på Hedensted Skole og arbejdede i Nellers Grill.

- Han var en supermand, og vi er alle meget berørt af tragedien, siger Pernille Guldbo, der driver Nellers Grill på Østerbrogade.

Hun samlede lørdag kl. 13.30 unge, der kendte den 15-årige.

- Vi sad under halvtaget, jeg gav en sodavand, og vi græd og mindedes, fortæller Pernille Guldbo, der af samme årsag holdt grillen lukket lørdag.

Den 15-årige boede i Vejle, men familien har tidligere boet i lokalområdet, og han gik derfor på Hedensted Skole.

Annonce

Mindestund i kirken

Lørdag tog unge og lærere på Hedensted Skole kontakt til Hedensted Kirke med ønsket om at holde en mindestund.

- Vi holdt åben kirke fra kl. 17 og en times tid frem. Der var stille klavermusik, og kirken var pyntet med blomster og en kors med sand omkring, hvor man kunne stille et lys. Jeg bød velkommen, og så kunne folk være stille og mindes, inden sognepræst i Ørum, Daugård, Urlev Claus Meyer afsluttede, fortæller sognepræst ved Hedensted Kirke Morten Seindal Krabbe.

Han vurderer, at knap 100 var mødt op til åben kirke, som blev arrangeret i al hast.

- En sådan tragisk ulykke rejser mange spørgsmål. Men jeg lagde vægt på, at de i den kommende tid skal give rum til sorgen og lade være med at spekulere i en masse rygter, selvom det er svært at acceptere, at der sker sådan en helt meningsløs ulykke, sige Morten Seindal Krabbe.

Sydøstjyllands Politi har endnu ikke frigivet navnet på den 15-årige. Politiet undersøger i øjeblikket omstændighederne ved ulykken, der skete fredag aften kl. 23.27.


En sådan tragisk ulykke rejser mange spørgsmål. Men jeg lagde vægt på, at de i den kommende tid skal give rum til sorgen.

Morten Seindal Krabbe, sognepræst


I løbet af lørdag og søndag blev der lagt blomster, breve og sat levende lys ved containeren på Mosegade, hvor den 15-årige kørte galt. Foto: Elisabet D. Hyttel
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce