Annonce
Give

Efter tre et halvt års mareridt med hjernerystelse: Nu vil Sandra hjælpe kræftramte

Sandra Rosenkrantz er via sit firma Vægtbalancen gået i gang med en indsamling til Knæk Cancer-ugen. Hun har selv været helt nede at ligge i godt tre år med smerter og traumer efter en hjernerystelse, hun pådrog sig i en håndboldkamp. Men nu er hun klar til at hjælpe andre. Privatfoto
For knap fire år siden blev Sandra Rosenkrantz ramt af en kraftig hjernerystelse i forbindelse med en håndboldkamp. Hun er efter en hård kamp nu tilbage på arbejdsmarkedet og vil via sit firma støtte kræftramte i forbindelse med Knæk Cancer-ugen.

FARRE: I oktober 2016 havde Sandra Rosenkrantz pakket sportstasker. Der stod som så ofte før håndboldkamp på programmet for den sportsglade pige. Men desværre endte det med en svær hjernerystelse, der kom til at plage Sandra i tre et halvt år.

Hun blev sygemeldt i april 2019, men efter en lang og sej kamp kunne hun raskmeldes i maj 2020, hvor hun uddannede sig som kostvejleder og tilføjede et speciale i børn og overvægt.

Desværre gik det galt for hende igen, da hun i forbindelse med coronavaccine nunnmer to besvimede og slog hovedet i gulvet, da hun var oppe om natten med hendes og hendes kæreste Lasses søn Julius på ni måneder.

Annonce

Dette uheld har givet Sandra nye symptomer på hjernerystelse, som hun skal navigere i samtidig med, at hun 1. oktober er startet i job igen - og på samme tid har gang i online-virksomheden "Vægtbalancen".

Min sygdomsperiode har fået mig til at se på livet i et andet perspektiv, og det er blevet vigtigt for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk.

Sandra Rosenkrantz

Dette sammenholdt med at hun er mor til de to drenge Carl på tre et halvt år og Julius på ni måneder, betyder, at der er nok at se til i hverdagen.

Men ikke desto mindre får Sandra også har tid og plads til at tænke på sine medmennesker.

Vigtigt for mig at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk

- Jeg har via mit firma søsat en indsamling til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med Knæk Cancer-ugen i uge 43. Det foregår på den måde, at man hos mig tilkøber et fire-ugers online kostforløb for 500 kroner. Så får man en skræddersyet kostplan med indbygget kalorieunderskud tilsendt, man får adgang til planerne og opdatering via min app, og der vil også blive lavet en midtvejsstatus samt en slutstatus efter fire uger, fortæller Sandra.

De 500 kroner sender hun direkte og ubeskåret til Knæk Cancer, og at der er netop dette  formål, som Sandra har valgt at støtte, er langt fra tilfældigt.

- Min mor har været ramt af livmoderkræft, og min morfar har været ramt af tarmkræft, og så har jeg en god veninde, der har mistet sin ven til kræft, så jeg har haft sygdommen tæt inde på livet. Derfor synes jeg, at det er vigtigt, at vi støtter dette gode formål. Min sygdomsperiode har fået mig til at se på livet i et andet perspektiv, og det er blevet vigtigt for mig, at jeg kan være med til at gøre en forskel for folk, pointerer Sandra.

Min mor har været ramt af livmoderkræft, og min morfar har været ramt af tarmkræft, og så har jeg en god veninde, der har mistet sin ven til kræft, så jeg har haft sygdommen tæt inde på livet.

Sandra Rosenkrantz

Hun har selv i sit forløb med hjernerystelse og deraf følgende smerter og traumer haft en afgørende person, der har gjort en forskel for hende. Sandra har gået i et forløb hos Neurofys i Holstebro, hvor hun her fik god og kompetent hjælp til at komme ovenpå igen.

- Når man oplever at en person kan have så vigtigt positiv indflydelse på en liv og velvære, så får man altså lyst til at betale tilbage på en eller anden måde, og det har jeg mulighed for via min lille virksomhed.

Sandra Rosenkrantz går til januar 2022 i gang med en uddannelse til Vanecoach, og hun drømmer helt klart om på sigt at få sin egen fysiske klinik. Privatfoto

Indsamlingsprojektet startede fredag 1. oktober, og man kan tilkøbe kostplansforløbet ind til lørdag den 30. oktober klokken 12.00. I skrivende stund har 13 meldt sig under fanerne, så de første 5500 kroner til Knæk Cancer er allerede i hus.Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Stor VB-fremgang, men den rakte ikke i Brøndby - kun én faldt igennem, og det skyldtes et rødt kort

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Jonas gik op og ned ad Kiddesvej fra klokken 9 til 21: Så mange ture og kilometer nåede han

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Erhverv

Tak for indsatsen: Jysk-ansatte bliver belønnet med million-bonus

Debat For abonnenter

I Flindts Fodspor: Jeg ved, hvem der bestemt ikke får min stemme ved valget

Vejle

De får revet tøjet i stykker, holdt hovedet under vand og bliver puttet i en ligpose: - Mange har opdaget, at det er skræmmende i halloweenhovedstaden Vejle

Erhverv For abonnenter

Grillkyllinger og citronmåner er altid et hit: Se hele listen med Vejle-virksomheder, der er blandt de 1000 største i Danmark

Hedensted For abonnenter

Hedensted frygtes overset i kommende uddannelses-udspil: Langt mindre byer står til at få gymnasier

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Se video: Ung landmand giver unge sygeplejersker anatomi-undervisning: 'Man lærer meget ved at holde et hjerte i hånden'

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

VEJLE

De graver på Posthusgrunden - og ups: Så var 12.000 husstande i Vejle uden vand, og Trefors hjemmeside gik ned

Hedensted For abonnenter

Brokhovedet, der har en holdning til det hele: Uretfærdigheden over for den lille mand skubbede Jan ind i politik

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Hus på Strandvejen solgt for 4,2 mio.

Annonce