Annonce
forside

Efter tre pølsevogns-brande: Nu er der sket et gennembrud i sagen

Efter de første to påsatte brande i august fik Jane Pedersen en "erstatningsvogn", hvorfra hun kunne sælge pølser, mens den brandhærgede bygning blev istandsat. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Der er sket et gennembrud i sagen om brandene i Byens Pølsevogn på Koldingvej: Politiet har sigtet en 22-årig mand i sagen.

Vejle: To gange i august - og så igen i oktober.

Byens Pølsevogn på Koldingvej har tre gange inden for få måneder været nødt til at tilkalde brandvæsenet, fordi der var gået ild til bygningen.

Det var så påfaldende, at episoden blev ved med at gentage sig, at forpagteren af pølsevognen, Jane "Bedste" Pedersen, ikke kunne tro andet, end at der var tale om påsatte brande.

Og ejeren af pølsevognen, David Allermand, udlovede i oktober en dusør på 5000 kroner til den, der kunne føre ham eller politiet nærmere til den rette gerningsmand.

Nu er Sydøstjyllands Politi måske kommet et skridt nærmere en opklaring af sagen.

I hvert fald er en person blevet sigtet for brandstiftelse.

Annonce

Jurister skal se på sagen

- Vores efterforskning og afhøringer har ført frem til en mistænkt, som er blevet sigtet i sagen, fortæller politikommissær Nicki S. Pedersen fra Efterforskningscenter Midt.

Han fortæller, at efterforskningen endnu ikke er afsluttet, men når det sket, vil sagen blive overdraget til anklagemyndigheden, som vurderer, om der er beviser nok til at rejse en sag mod den sigtede.

Der er tale om en 22-årig mand fra Vejle.

Om der er tale om den mand, som pølsevognsforpagter Jane Pedersen selv har haft mistanke til, ønsker politiet hverken at be- eller afkræfte.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Annonce