Annonce
Erhverv

Efter turbulent år: Nu går Jelling Naturkød efter motorvejskunderne

Thomas L. Nielsen (tv.), Christian Hartvig Martinsen (i midten) og Bitte Johansen står klar til at møde kunderne i firmaets nye kontorer i Kildeparken. Foto: Michael Svenningsen

For et halvt år siden var Jelling Naturkød i problemer, fordi Postnord droppede fødevareleverancer. Nu har firmaet skiftet transportfirma og er klar til en offensiv ud mod motorvejen.

Hedensted: Efter et turbulent år sidste år er Jelling Naturkød nu klar til at se fremad mod nye initiativer.

Virksomheden, der sælger kvalitetskød til cateringfirmaer, restauranter og private via en hjemmeside, er 1. oktober sidste år flyttet til et kontor i Kildeparken oven på Østjysk Våbenhandel.

- Vi vil gerne udnytte, at vi nu ligger lige ud til motorvejen, siger Thomas L. Nielsen, der er ejer af Jelling Naturkød.

I maj sidste år røg Jelling Naturkød sammen med en lang række mindre fødevareproducenter og leverandører ind i problemer. Postnord stoppede med at køre fødevareleverancer, og pludselig stod Jelling Naturkød uden nogen til at levere de mellem 150 og 200 pakker ud til private om ugen.

- Vi kaldte hele branchen ind, vel omkring 120 virksomheder, der gik sammen om at finde løsninger, siger Thomas L. Nielsen.

I de første uger efter nyheden kom ud, bød mange sig til, men det var ikke alle, der kunne leve op til kravene om fødevaregodkendelse, som eksempelvis Jelling Naturkød krævede. Det tog mange ugers arbejde, inden en løsning var på plads.

- Nu har vi fundet en god løsning. DSV kører til vores erhvervskunder, som de har gjort i mange år, og order til de private kunder tager firmaet Xpressen sig af, fortæller Thomas L. Nielsen.

Annonce

Vi forsøger at holde vores sti ren i forhold til, at det skal være god kvalitet.

Thomas L. Nielsen, Jelling Naturkød
Christian Hartvig Martinsen står for indkøb og den store fryser, hvor kødet til de private kunder befinder sig. Foto: Michael Svenningsen.

Flere private kunder

Erhvervdelen er den største målt på omsætning, mens de private kunder udgør den største fortjeneste. Jelling Naturkød vil derfor satse mere på private kunder.

Det var en del af baggrunden for flytningen fra Odinsvej til Kildeparken, og målet er at blive endnu mere synlige i form af skilte ud til motorvejen.

- Målet er at få endnu flere til at lægge vejen forbi vores kontor, selvom vi stadig satser på webbutikken, fortæller Thomas L. Nielsen.

Han og tre ansatte styrer firmaet, som har stigende efterspørgsel.

- Fødevarehandel på nettet forventer vi os meget af, men det er et spørgsmål om tillid. Vi kan ikke tillade os at lave fejl på kvaliteten, den skal bare være i orden, understreger Thomas L. Nielsen.

Jelling Naturkød blev etableret af en landmand fra Jelling, der selv havde kødkvæg, der gik ude hele året. Nu er det er selvstændigt firma. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

VB

VB siger farvel til norsk offensiv-spiller

Annonce