Annonce
Vejle

Efter uheld på motorvejen: Hest blev aflivet af dyrlæge

Foto: Local Eyes.
En 25-årige kvinde fra Fredericia mistede torsdag aften herredømmet over den bil med hestetrailer, hun førte på motorvejen ved Hedensted.
Annonce

En hest er blevet aflivet efter den ulykke med en hestetransport, der torsdag aften fandt sted på E45 Østjyske Motorvej.

- Én af hestene var så skadet, at vi fik tilkaldt en dyrlæge, der kunne aflive den. Den anden hest fik ingen skader, fortæller vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Bystrup.

Ulykken - der skete nord for Vejle mellem Hornstrup og Hedensted i nordgående retning - medførte, at motorvejen midlertidigt var spærret i begge retninger mellem afkørsel 59 Hornstrup og afkørsel 58 Hedensted.

- Vejen blev spærret, mens vi fik kontrol over dyrene, men det sydgående spor blev åbnet efter et kvarters tid, og en time efter uheldet blev der også genåbnet i nordgående retning. Vi skulle lige have ryddet vejen for materiel og dyr, forklarer vagtchefen.

Mens vejen var lukket, blev trafikken ledt af motorvejen. Det gav dog alligevel kø på stedet og en forlænget rejsetid på op mod en halv time.

Den 25-årige kvinde fra Fredericia, der førte bilen med hestetraileren, kom ikke til skade, og der var ikke andre køretøjer involveret i uheldet.

- Umiddelbart er forklaringen, at der gik slinger i traileren, fordi hestene blev urolige, lyder det fra vagtchef Jørn Bystrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce