Annonce
Billund

Efter ulykke: Nathja klarer både vinhandel, restaurant og fire børn

33-årige Nathja Kampmann Jacobsen passer både vinhandel, restaurant og fire små børn, da hendes mand Morten har været ude for et slemt trafikuheld, hvor han blev kørt ned, da han var på vej hjem på sin cykel. Foto: Jan Kronvold
Siden Morten Kampmann Jacobsen blev kørt ned den 5. februar har hans kone, Nathja, stået for parrets vinhandel, restaurant Den Lille Pingvin og fire små børn.

Grindsted: 33-årige Nathja Kampmann Jacobsen har i de seneste par uger haft rigtig meget om ørerne.

For siden den 8. februar har hun både passet Skjold Burne Vinhandel i Vestergade, restauranten Den Lille Pingvin i Jernbanegade og ikke mindst fire små børn på et, to, tre og fire år.

Hun er nemlig gift med Morten Kampmann Jacobsen, der fredag den 5. februar blev kørt ned af en bil.

- Vi måtte jo finde ud af det med butikken og restauranten, som dog kun er åben for takeaway i øjeblikket. Så får jeg god hjælp af min mor og min svigermor med børnene, siger Nathja.

Rent fagligt ved hun ligeså meget om vin som Morten, da hun også har en baggrund i restaurationsbranchen.

Nogle dage kunne døgnet godt have lidt flere timer, mener Nathja Kampmann Jacobsen. Foto. Jan Kronvold;

- Heldigvis er det ikke den mest travle sæson lige nu, så jeg har tid til at sætte mig ind i tingene, mener Nathja.

Annonce

Stærk i vine

Det lyder dog til, at Nathja er godt inde i vinens verden, da et par kunder under avisens besøg i vinhandlen får gode råd og tips med på vejen efter køb af vine.

- Jeg synes, at det er hyggeligt, og jeg kan rigtig godt lide det. Jeg er stærk i vine. Det interesserer mig meget, og når der kommer nye vine hjem, sætter jeg mig ind i, hvad det er for en størrelse og hvilken familie, der står bag. Det synes jeg, er spændende. Morten er til gengæld god i spiritus, fortæller Nathja Jacobsen.

Det er uvist hvor længe Morten Jacobsens genoptræningsforløb kommer til at vare, men når han er tilbage, er det parrets plan, at de begge skal passe både vinhandel og restaurant. Dog er det meningen, at Morten skal ud og have fat i områdets virksomheder.

Men indtil videre klarer Nathja tingene selv - med hjælp fra Morten over telefonen.


Heldigvis er det ikke den mest travle sæson lige nu, så jeg har tid til at sætte mig ind i tingene

Nathja Kampmann Jacobsen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce