Annonce
Alarm 112

Efterladt BMW uden nummerplader giver frustrationer hos butikschef: 'Hvis man så bare kendte tidshorisonten'

En efterladt BMW uden nummerplader holder uheldigt parkeret ved Rema 1000 i Vinding. Privatfoto
Siden en BMW uden nummerplader er blevet efterladt på Rema 1000's parkeringsplads i Vinding, har vognmændene bøvlet med at få varer kørt til vareindleveringen. Butikschefen krydser fingre for, at bilen snart bliver fjernet.

Vinding: I over en uge har en BMW uden nummerplader holdt parkeret på parkeringspladsen ved Rema 1000 i Vinding.

Bilen holder lige der, hvor vognmænd kommer og skal bakke hen til vareindleveringen ved butikken, så det giver nu udfordringer for både vognmænd, kunder og ikke mindst butikschefen.

- Den 5. maj blev der sat et skilt i ruden på bilen om, at den ville blive fjernet efter 48 timer af politiet for ejers regning, men der er ikke sket noget siden, fortæller butikschef Jan Tønnesen og tilføjer:

Annonce

- Jeg bliver spurgt til den bil hver dag, for den holder meget i vejen. Alle de lastbiler, der kommer med varer, kan ikke rigtig komme ind og bøvler frem og tilbage.

Den efterladte BMW giver dermed også ventetid for butikkens kunder, fordi de skal holde og vente, når lastbilerne forsøger at navigere udenom den efterladte bil.

- Så det betyder noget for sikkerheden på parkeringspladsen, påpeger butikschefen.

Ukendt tidshorisont

Forud for, at det gule skilt blev placeret i bilens forrude, var den angiveligt blevet standset af politiet og fik nummerpladerne pillet af, fordi der ikke var betalt forsikring på bilen.

Jeg bliver spurgt til den bil hver dag, for den holder meget i vejen. Alle de lastbiler, der kommer med varer, kan ikke rigtig komme ind og bøvler frem og tilbage.

Jan Tønnesen, butikschef

Derfor har butikschef Jan Tønnesen antaget, at det var politiets ansvar at få bilen fjernet.

- Jeg har prøvet at spørge politiet, om de kan prioritere det, for det er frustrerende, at den står der.  Men politiet svarede, at de plejer at give det lidt tid, så ejeren selv kan få mulighed for at flytte den. Derfor kan jeg ikke få noget konkret svar på, hvornår bilen bliver fjernet.

Nu kan butikschefen blot gå og krydse fingre for, at bilen snart forsvinder. Han er mest af alt frustreret over, at han ikke kan blive oplyst om en tidshorisont.

- Hvis det var i ens egen indkørsel den var blevet efterladt, hvor lang tid kunne man så leve med det? spørger butikschefen.

Annonce

Prøv igen

Vejle Amts Folkeblad har kontaktet leder af Patruljecenter Midt, vicepolitiinspektør Mikkel Ross, for at spørge, hvordan Jan Tønnesen skal forholde sig til situationen.

Mikkel Ross fortæller, at det normalt er kommunen, der fjerner efterladte biler.

- Vi fjerner ikke biler fra private områder. Det må vi ikke overhovedet, siger vicepolitiinspektøren.

Han medgiver dog, at hvis politiet har været med til at stille bilen på parkeringspladsen ved Rema 1000, så har ordensmagten også et medansvar for at få den fjernet.

- Så jeg opfordrer butikschefen til at ringe til vores vagtcentral og sige, at det ikke duer, at den bil holder der. Så må vi finde ud af noget.

Annonce
Kultur For abonnenter

'Slik mig op fra slap': Pinlige porno'poeter' skæmmer musikfestival og hvordan kan de blive ved at slippe afsted med den slags klamheder?

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Jelling Musikfestival For abonnenter

Se alle billederne af Andreas Odbjerg og Tobias Rahim: To store mænd spillede på to alt for små scener

Vejle For abonnenter

Mågekoloni er brast sammen: Derfor har flere tusind truede hættemåger forladt Vejle - John ærgrer sig, mens andre er glade

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Erhverv For abonnenter

Medarbejderstaben er fordoblet: Nu udvider Grindsted-virksomhed med 2200 kvadratmeter

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Alarm 112

Højgravid kvinde og mindre barn i alvorligt færdselsuheld: Tre personer sendt på skadestuen

Billund For abonnenter

Billund Lufthavn har forslag, der kan gøre det lettere for rejsende at komme til Aarhus: Derfor siger borgmesteren nej tak

Har solgt rekordmange T-shirts – omsætningen nærmer sig en halv milliard: - Det gør en forskel, når verden begynder at gynge, at vi har medarbejdere, der er rolige og erfarne

Alarm 112

Taxatur fra Jelling Musikfestival endte med at koste 6000 kroner: Nu er sagen meldt til politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Erhverv For abonnenter

Her render de ansatte ikke af pladsen: Martin og Frank fejrer jubilæum som mekanikere

Debat For abonnenter

Hvad så, din lille gris af en festivalgæst? Avisens selvudråbte 'gammelsmølf' opfordrer dig til at gøre som tyskerne

Kultur For abonnenter

Han var ved at dø, og konen samlede ind til en ny lever: Hukommelsen forsvandt, og han skulle lære at gå og spille guitar igen: Fredag bragede han tilbage i Jelling efter 32 års fravær - så anmelderens briller duggede

Annonce