Annonce
Navne

Efterskolerne har fået ny bestyrelse

Efterskolernes bestyrelse består af en formand og otte bestyrelsesmedlemmer, som vælges for en periode på tre år. Tidligere forstander på Ryslinge Høj- og Efterskole Torben Vind Rasmussen (i midten med hvid skjorte) er stadig formand. Foto: Lars Krabbe

Valg: Esben Jensen, bestyrelsesmedlem på BGI akademiet ved Bjerre og tidligere forstander på Vejstrup Efterskole, er genvalgt til bestyrelsen for Efterskolerne.

Anne-Mette Pinderup, der er lærer på Flemming Efterskole, var ikke på valg på årets generalforsamling i foreningen.

Foruden de to består bestyrelsen nu af formand Torben Vind Rasmussen, tidligere forstander på Ryslinge Høj- og Efterskole, Kathrine Svane Christiansen, bestyrelsesformand på Sundeved Efterskole, Tine Engell Kjøller, forstander på Waldemarsbo Efterskole, Mette Ibsen, sekretær på Den Danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Stine Bossen Davidsen, viceforstander på Vesterdal Efterskole, Mogens Jensen, forstander på Ærø Efterskole, og Ulrik Goos Iversen, forstander på Baunehøj Efterskole.

Annonce

Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig. Torben Vind Rasmussen er dog valgt som formand direkte af generalforsamlingen i 2019 frem til 2022.

- Jeg er glad for, at medlemmerne har valgt en bredt sammensat bestyrelse, der repræsenterer både ledelse, lærere, administrativt personale og bestyrelsesmedlemmer på landets efterskoler.

- Der er masser af spændende arbejdsopgaver i vente for den nye bestyrelse. Ikke mindst omkring fremtidens 10. klasse og en strategi for, at efterskoler skal være tilgængelige for alle unge, der gerne vil på efterskole. Vi vil arbejde hårdt på at sikre, at alle familier har økonomisk mulighed for at sende deres børn på efterskole, siger formanden i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce