Annonce
Navne

Egebjergpiger vinder pris

Luna Blumensaat og Ida Jervild blev overrasket af en repræsentant fra DBU til træningen torsdag 19. november. Her ses de med deres 2012-fodboldhold. Foto: DBU
Luna Blumensaat og Ida Jervild er de bedste ungledere i 2020 i Region 3, der dækker Østjylland. De to piger fra Egebjerg IF løb med årets DBU-hæder.
Annonce

Idrætspris: 14-årige Luna Blumensaat og hendes jævnaldrende trænerkollega Ida Jervild fra Egebjerg IF blev forleden overrasket til et af deres mange træningspas, hvor de fik overrakt Region 3’ Unglederpris 2020.

Og det var ganske fortjent; de to piger bruger nemlig rigtig mange timer i fodboldklubben. De seneste tre år har de nemlig været ungetrænere for klubbens 2012-pigehold.

- De har troligt deltaget én gang om ugen indtil i sommer, hvor de efter sommerferien er gået op i tid med to træningspas i ugen. I vinter troppede de op til et indendørsstævne i Egebjerghallerne og hjalp blandt andet med indskrivning af hold, indløb, præmieoverrækkelse og salg i cafeteriet, lyder det i indstillingen.


Luna og Ida er et par unge frivillige, som sammen og hver for sig gør en forskel for Egebjerg IF.


Og det er ikke det eneste – pigerne hjælper også til andre steder i klubben:

- Da vi afholdt Pigeraketten i september, hjalp Luna Blumensaat og Ida Jervild med til afviklingen af dagen for 77 piger. Luna og Ida er højt respekteret blandt trænere og ledere i Egebjerg IF og ikke mindst 2012-pigerne, som de selv træner. Et par unge frivillige, som sammen og hver for sig gør en forskel for Egebjerg IF.

Udover hæderen modtog Luna og Ida landskampsbilletter, polo t-shirts og diplomer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce